Από την Σύνταξη-φ.186

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Eνδιαφέρουσες συνεντεύξεις και άρθρα γνώμης φιλοξενούμε στο φύλλο 186 της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ.

Ο Βουλευτής Αττικής και Εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εκπροσώπησε το εθνικιστικό κόμμα στην Επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε επί ένα σχεδόν έτος, τα δάνεια κομμάτων και καναλιών, μιλά στο ΕΜΠΡΟΣ για την διαπλοκή κομμάτων και ΜΜΕ, το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και το τι θα κάνει η Χρυσή Αυγή όταν αποκτήσει την κυβερνητική πλειοψηφία.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πολιτικό κόμμα το οποίο στέκεται στο πλευρό των αγωνιζομένων για την Ταυτότητά μας Ελλήνων, την εβδομάδα που πέρασε, των Εσφιγμενιτών μοναχών, συμμετέχοντας στην διαμαρτυρία έξω από το Κοινοβούλιο για την παράλογη καταδίκη του ηγουμένου της Μονής σε 20 χρόνια κάθειρξης για τα γνωστά επεισόδια στην Μονή (σελ.13).

Την ίδια ώρα που η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται στο μοναδικό Ελληνικό κόμμα που μπορεί να αντιπολιτευθεί τα κόμματα του μνημονιακού και αντισυνταγματικού τόξου, από τον ΣΥΡΙΖΑ ως το ΚΚΕ περνώντας από την ΝΔ, σε ολόκληρη την Ευρώπη οι πολιτικές δυνάμεις των Πατριωτών οδεύουν σταθερά προς την εξουσία. Με εκλογικές αναμετρήσεις να έχουν προ- γραμματιστεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ να ανακατεύει τα χαρτιά της παγκόσμιας πολιτικής τράπουλας, το ΕΜΠΡΟΣ ζήτησε τις θέσεις ενός έμπειρου πολιτικού, και φίλου της Ελλάδας, του ηγέτη του Front National, Ζαν Μαρί Λε Πεν. Ο γάλλος πολιτικός απαντά στα ερωτήματά μας για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, του ευρώ και τον ρόλο του Ντόναλντ Τραμπ και προτείνει, εν μέσω των εκτάκτων συνθηκών που αντιμετωπίζει η ήπειρός μας, να ανασταλεί το δικαίωμα του ασύλου (σελ.5). Χαρακτηριστικό της μανίας ισοπέδωσης της Ευρωπαϊκής ταυτότητας και της καλλιεργημένης εθελοδουλείας, είναι το γεγονός ότι η Σουηδία αποφάσισε να … αλλάξει την γλώσσα της για να μην θίγονται οι μετανάστες! (σελ.11)

Για την ερμηνεία των πολιτικών εξελίξεων στην Γαλλία, οι οποίες παραδοσιακά επηρρεάζουν τα Ελληνικά πράγματα, ζητήσαμε την συμβολή του ιταλού εθνικιστή συγγραφέα και γνώστη της ευρωπαϊκής πραγματικότητας, Gabrielle Adinolfi (σελ. 10) Οι εκτιμήσεις που καταθέτει, δείχνουν ότι το «γιατί» στο παρασκήνιο του πολιτικού παιχνιδιού είναι διόλου απλουστευτικό.

Στα καθ’ ημάς, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μίχος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σχολιάζουν την αποκάλυψη για την παραχώρηση δημόσιας γης σε μετανάστες, μια ακόμη προδοσία της κυβέρνησης που εφαρμόζει ξεκάθαρες ρατσιστικές πολιτικές κατά των Ελλήνων. (σελ.13), κυβέρνησης που, όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στην Βουλή, είναι η «πρώτη και τελευταία φορά Αριστερά!».

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, σε άρθρο του για το ΕΜΠΡΟΣ ερευνά τις επιλογές Τσίπρα και τις πιθανότητες διε ξαγωγής πρόωρων εκλογών, (σελ. 4) ενώ ο Ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του δολοφονηθέντος ήρωα του Εθνικιστικού κινήματος, Γιώργου Φουντούλη, γράφει για την σκανδαλωδώς ευνοϊκή μεταχείρηση των μεταναστών (σελ.8).

Στο φύλλο αυτό, ενθυμούμαστε τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Χριστόδουλο (σελ.12). Σε αυτούς τους δύσκολους από πάσης απόψεως καιρούς, η απουσία ικανών πνευματικών ηγετών γίνεται ιδιαίτερα αισθητή. Παραμένουν όμως οι παρακαταθήκες του, αλλά και το αποτύπωμά του στο αίσθημα του ελληνικού λαού που πρόθυμα τον ακολούθησε, αποδεικνύοντας πως ο Ελληνικός λαός είναι πρόθυμος να ξεσηκωθεί για την Πατρίδα και την Πίστη του, όταν βρεθεί ο κατάλληλος ηγέτης.

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αλλά και οι νεομάρτυρες των Σπετσών τους οποίους επίσης ενθυμούμαστε στο φύλλο αυτό, (σελ. 14, 16) δείχνουν τον δρόμο της φιλοπατρίας και του αγώνα για τα Πιστεύω μας. Μέχρι την Νίκη, και πέρα από αυτήν.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(φ.186)