Η Φωνή της Αλήθειας φ.188

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Η γνώση των όσων συμβαίνουν γύρω μας, και έξω από τον άμεσο περίγυρό μας, βοηθά στο να αποκτούμε προοπτική ματιά στα τεκταινόμενα, και να αντιλαμβανόμαστε την έκταση και την σημασία του αγώνα που διεξάγουμε. Μπορούμε, έτσι, να εξηγούμε καλύτερα σε όσους διστάζουν ή δυσπιστούν, γιατί δεν «καθόμαστε στα αυγά μας», ιδιωτεύοντες όπως η πληθώρα των συνελλήνων μας.

Η σημασία της εκλογής Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες, και η άνοδος των εθνικιστικών πατριωτικών δυνάμεων, των κινημάτων της Ταυτότητας και άλλων οργανώσεων που επιδιώκουν την εγρήγορση των ευρωπαϊκών συνειδήσεων, προκαλούν πανικό στις δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό γίνεται φανερό και από τον νέο κύκλο προπαγάνδας και λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, που εξαπολύουν εσχάτως εγχώρια και ξένα Μέσα.

Επί πολλά έτη, η μαζοποίηση και ο καταναλωτισμός θεωρούνταν ασφαλείς τρόποι υποδούλωσης, κι ως έναν βαθμό υπήρξαν επιτυχείς. Όπως όμως η Φύση βοηθά τον ανθό να βρίσκει τον δρόμο προς το Φως και μέσα από τον βράχο, έτσι και οι Άνθρωποι βρίσκουν τον δρόμο μέσα στο σκοτάδι της επιβεβλημένης πληθώρας παραπλανητικών πληροφοριών και διασκεδάσεων.

Καθώς εισερχόμεθα στην επόμενη φάση εφαρμογής της καθυπόταξης των Ανθρώπων, έρχεται γοργά η επιβολή της αστυνόμευσης της Σκέψης και η καταστολή της έκφρασης Γνώμης.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ φιλοξενούμε ένα άρθρο γραμμένο αποκλειστικά για την εφημερίδα μας, από τον κ. Τάκη Θεοδωρακόπουλο, τον «διεθνή» Έλληνα δημοσιογράφο και συγγραφέα, ο οποίος παραμένει ένα από τα διαυγέστερα πνεύματα, και μια από τις δυνατότερες ελεύθερες φωνές στον διεθνή Τύπο (σελ. 5).

Η εκστρατεία λάσπης που υφίσταται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ (σελ. 4), και το πείραμα που έχει φανερά τεθεί σε εφαρμογή εναντίον της υποψήφιας Προέδρου της Γαλλίας (σελ. 10), πρέπει να κάνει όλους τους αναγνώστες να σκεφτούν πόσο εύκολη είναι η κριτική, όταν κάθεται κανείς «έξω από τον χορό». Ακόμα δε περισσότερο, όταν παίρνει χαρτζιλίκι για να διατηρεί τα «μπλογκ του χιλιάρικου» που σκοπό έχουν να αμφισβητούν, να σπείρουν αμφιβολία, και να συκοφαντούν.

Όμως, σταδιακά, η ασφάλεια του καναπέ εξαερώνεται, κι ένας-ένας, όλοι θα αναγκαστούν να πάρουν θέση, από την πλευρά της Δουλείας ή την πλευρά των Ελευθέρων Ανθρώπων.

Οι Ελεύθεροι Άνθρωποι έχουν γνώση και γνώμη, εκφράζοντας έτσι την κατάφαση της ελευθερίας την οποίαν επιλέγουν και διαχειρίζονται, όχι επειδή τους το επιτρέπει ένα σύστημα ελέγχου ή τους δίνει την άδεια μια κυβέρνηση ή ένας οργανισμός, αλλά γιατί αυτό είναι δικαίωμά τους που τους το έδωσε κατά την καλωδίωση του εγκεφάλου τους η Φύση και ο Θεός.

Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Εθνικιστές, και οι Εθνικιστές σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικογένεια, τιμούμε τους προγόνους μας, αρχαίους και νεότερους, γιατί μας έδωσαν την Ιστορία μας, την Θρησκευτική Πίστη, την Οικογένεια στην οποία ανήκουμε, με τις διαφορές και τις ιδιομορφίες μας. Με δυο λόγια, μας έδωσαν την Ζωή μας. Αυτήν την ζωή θα κληθούμε από τις καταστάσεις να αποφασίσουμε αν θα την καταστρέψουμε, σκοτώνοντας τα ίδια μας τα παιδιά (όπως τραγικά διαπιστώνεται στο άρθρο της σ. 13), ή αν θα την τιμήσουμε, αν θα συνεργαστούμε με την Φύση και τον Δημιουργό μας, βαθαίνοντας και πλαταίνοντας τις ρίζες της. Η επιλογή μας, ως Ελευθέρων ανθρώπων, μας ανήκει.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(φ.188)

Advertisements