Γενοκτονία σε εξέλιξη

lavie

Με την άνοδο των Εθνικιστικών κινημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη (η φωτογραφία από την Γαλλία) πραγματοποιούνται μαζικές διαδηλώσεις υπέρ του δικαιώματος στην ζωή

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα “Independent”, το 55% των Ευρωπαίων και το 58% των Ελλήνων, λένε «ναι» στην απαγόρευση της εισροής μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. Οι ψευτοδημοκράτες, όμως, που κόπτονται για την «ελευθερία των λαών», αλλά πληρώνονται από τον Σόρος και την Μέρκελ, μέσω των ΜΚΟ της Παγκοσμιοποίησης, στρώνοντας το χαλί στην Νέα Τάξη, δεν δίνουν καμία σημασία στην λαϊκή βούληση. Αντιθέτως, ψέγουν τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες που αντιστέκονται στο τσουνάμι της Μεγάλης Αντικατάστασης των Πληθυσμών, καθυβρίζοντάς τους με τα γνωστά, χιλιομασημένα κλισέ του «ακροδεξιού», του «νεοναζί», κλπ, κλπ.

Αυτό που τους τρομάζει είναι ότι μεγάλος αριθμός όσων στηρίζουν τα Εθνικιστικά κόμματα -είτε  πραγματικά Εθνικιστικά, είτε «μαϊμούδες» στημένα από το Σύστημα-, είναι άνεργοι και εργάτες, δηλαδή οικονομικά προσδιορισμένες πληθυσμιακές ομάδες  που αποτελούσαν επί δεκαετίες προνομιακό χώρο όπου η Αριστερά ψάρευε προπαγανδιστές, και η Δεξιά ψηφοφόρους επί υποσχέσει.

Στην Ελλάδα, η κυριαρχία της Αριστεράς στην παραγωγή Ιδεολογίας και Πολιτικής σκέψεως, μετά την επάρατο Μεταπολίτευση, και η ενοχική Δεξιά που ευλόγησε –και διόρισε- την Αριστερά, ανοίγοντάς της την Κερκόπορτα του Έθνους, ιδιαιτέρως στην Εθνική Παιδεία, συνέβαλαν στην αποβλάκωση του Λαού, την αδιαφορία, και την υποβάθμιση στην αντίληψη των εθνικών θεμάτων. Όταν η «Δεξιά» του «πατριώτη» Σαμαρά άνοιξε τις πόρτες στους βαρυποινίτες κοινούς εγκληματίας της Αλβανίας, και τώρα, όταν Αριστεροί και Δεξιοί υποδέχονται με «ανθρωπισμό» και χειροκροτήματα τους μουσουλμάνους εισβολείς, οι Έλληνες μασούν με ικανοποίηση το δόλωμα της «χριστιανικής αγάπης» και το ψέμμα της «ανθρωπιστικής αλληλεγγύης», λες και οι Ήρωες του 1821 και νωρίτερα, που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία μας δεν ήσαν Έλληνες και Χριστιανοί.

Ο Πολυπολιτισμός ισοδυναμεί με φτώχεια και εξαθλίωση για τους Έλληνες, αλλά και για τους Γάλλους, τους Ιταλούς, τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς, εξ ου και η «αντεπανάσταση» του Brexit, η εκλογή Τραμπ και η άνοδος των Εθνικιστών πανευρωπαϊκά. Μόνο που οι Έλληνες υφίστανται και τα καταστροφικά Μνημόνια του αντισυνταγματικού τόξου της Δεξιάς και της Αριστεράς.

Σε «τιτίβισμά» του το παιδί του κομματικού σωλήνα της ΝΔ βουλευτής Ηρακλείου, Αυγενάκης, αναφέρει πως ετοιμάζεται «σαμποτάζ στη Δημοκρατία, με επιστροφή στη δραχμή». Από πότε το εθνικό νόμισμα αποτελεί δημοκρατικό μίασμα; Μήπως το ευρώ αποτελεί «σωτηρία για την Δημοκρατία» όπως ακριβώς η τουρκική εισβολή στην Κύπρο, με όχημα τότε και τώρα την «πατριωτική ΝΔ» που μας έβαλε στην ΕΟΚ και στήριξε τις επιλογές Σημίτη και Τσίπρα; Με αυτές τις εμμονές (και με το… αζημίωτο της κρατικοδίαιτης κυβερνητικής και κομματικής καρέκλας), οι πολιτικάντηδες πτώχευσαν τις παραγωγικές ομάδες, τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Ταυτόχρονα, χάιδεψαν εισαγωγείς και πολυεθνικές, από τους οποίους εισέπρατταν άμεσα ζεστό χρήμα με τους δασμούς. Μέχρι που η Ε.Ε. κατάπιε τους Έλληνες επαγγελματίες, με την ελεύθερη διακίνηση «ευρωπαϊκών» προϊόντων κατασκευασμένων στην Ασία. Ο «νόμος Κατρούγκαλου», ενός εκ των επί χρήμασι φιλολαϊκών αστέρων του ΣΥΡΙΖΑ,  αποτέλεσε το «συμβόλαιο θανάτου» για την εξόντωση των Ελλήνων «μικρομεσαίων».

Είχε βεβαίως προηγηθεί η έξαρση της ξενομανίας, του πούρου και του Αρμάνι, που μετέτρεψε τα Κοινοτικά κονδύλια των «κουτόφραγκων» σε βίλες στα βόρεια προάστεια, και διορισμούς στο Δημόσιο.

Η λύση της κατάσχεσης, μέσω παράλογων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, του 70% του εισοδήματος όσων ακόμη παράγουν, για την δήθεν «σωτηρία της χώρας εντός του ευρώ», αποτελεί απάτη όσων θέλουν να ροκανίσουν και το τελευταίο κοκκαλάκι της Πατρίδας. Για το καλό μας, δήθεν, για την διαιώνιση της δικής τους εξουσίας, και το αυγάτεμα των περιουσιών τους, στην πραγματικότητα.

Πάνω από 500.000 Έλληνες έχουν φύγει από την Πατρίδα μας, κυνηγώντας την χίμαιρα ενός καλύτερου Αύριο. Και είναι νέοι οι περισσότεροι, και σπουδαγμένοι, μια αποστράγγιση του Έθνους από τις δημιουργικές ηλικίες. Οι πληρωμένοι τηλεαστέρες προπαγάνδιζαν, θυμόμαστε όλοι, μετά τα πρώτα ορατά αποτελέσματα των καταστροφικών μνημονίων, την Έξοδο των Ελληνόπουλων στην αλλοδαπή.

Λένε οι προπαγανδιστές, ότι και οι Έλληνες μετανάστευσαν εξ ανάγκης, στο παρελθόν. Ναι, λίγο πριν την Άλωση και μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουμε πόλεμο, λοιπόν;

Ο δημογραφικός θάνατος της Ελλάδος, υλοποιείται με την συνδυασμένη μείωση στις γεννήσεις εκ μέρους των Ελλήνων (οι γεννήσεις υπολείπονται κατά 30.000 των θανάτων), και την μαζική εισβολή Μουσουλμάνων με πολύ υψηλή γονιμότητα. Το να μιλάμε για «δημογραφική αλλοίωση» είναι μια πολύ συγκρατημένη εκτίμηση. Πρόκειται για έναν προγραμματισμένο θάνατο του Ελληνισμού. Δεν είναι όμως δολοφονία, αλλά αυτοχειρία.

Η σφαγή των Ελληνόπουλων δεν απασχολεί τους «ανθρωπιστές» των ΜΚΟ και των καναλιών της διαφθοράς. Αυτοί ενδιαφέρονται μόνον για τους αλλοδαπούς και τις σκηνοθετημένες φωτογραφίες που παίρνουν … διεθνή βραβεία, δημιουργώντας χειριστικά ενοχές στους Έλληνες και τους Ευρωπαίους όπου γης.

Έχει γραφτεί ότι η «κρίση» είναι εκτός από οικονομική και κρίση αξιών. Αυτά τα έγραφαν έντυπα με εθνικό προσανατολισμό, από τον «Ορθόδοξο Τύπο» του αείμνηστου π. Χαραλάμπους Βασιλόπουλου, και την Πανελλήνια  Ένωση Φίλων Πολυτέκνων, ως τα έντυπα της Χρυσής Αυγής. Αλλά αυτοί ήσαν, τάχα, συνωμοσιολόγοι, ακραίοι ή γραφικοί.

Η ΕΜΠΡΟΣ έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς αφιερώματα στο Δημογραφικό ζήτημα και την σχέση του με τις εκτρώσεις. Μας θλίβει, αλλά δεν μας εξέπληξε, επομένως, το δημοσίευμα που ισχυρίζεται ότι πάνω από 30.000 κορίτσια ηλικίας κάτω των 16 ετών υποβάλλονται κάθε χρόνο σε έκτρωση στην Ελλάδα του δημογραφικού μαρασμού. Εκτός δηλαδή από τα νοσήματα που προκαλεί ο παρά φύσιν σύγχρονος τρόπος ζωής, εκτός από τα τροχαία ατυχήματα στα οποία χάνονται άσκοπα κάπου 1000 Έλληνες κάθε χρόνο, 30000 Ελληνόπουλα σκοτώνονται εθελοντικά και προγραμματισμένα ΜΟΝΟ από ελληνίδες κάτω των 16 ετών, γιατί οι αμβλώσεις συνολικά, υπολογίζονται στις 150000.  Μια ολόκληρη πόλη σκοτώνεται κάθε χρόνο στα ιατρεία των αμβλωσάδων, που δεν είναι βεβαίως ιατροί, όταν πραγματοποιούν εν ψυχρώ δολοφονίες.

Μου κάνει εντύπωση πως όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, γιατροί Μαιευτήρες μέμφονται τους νέους επειδή δεν χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά, πως προτείνουν την «χρήση κάποιας ορμονικής ή μακράς διάρκειας αντισυλληπτικής μεθόδου», ωσάν ο όρκος τους να είναι να σκοτώνουν ή να εμποδίζουν την Ζωή, και όχι να την βοηθούν! Ωσάν η αντισύλληψη και όχι η Γέννηση να είναι το φυσιολογικό. Ωσάν η «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» να είναι το πρόβλημα το οποίο επιλύεται κατά την βαθιά νοσούσα σκέψη της εποχής, με την προώθηση των «διεμφυλικών σχέσεων», οι οποίες έχουν το διεστραμμένο «πλεονέκτημα» να μην αναπαράγουν το ανθρώπινο είδος!

Ως γυναίκα, ως μητέρα, ως Ελληνίδα, ως Εθνικίστρια, καταθέτω την θέση μου. Δεν είναι κάποιο «ευχολόγιο» περί γάμου και οικογένειας, που καταλήγει να γίνεται αηδιαστική υποκρισία. Γιατί είναι υποκρισία να αγνοεί κανείς την πραγματικότητα της κοινωνίας, να στρουθοκαμηλίζει εμπρός στην ζωή της πλειοψηφίας, να κηρύττει την συμβίωση σαν να πρόκειται για φαρμάκι που πρέπει να καταπιεί κανείς, αντί να κοιτάξει να χτίσει ανθρώπους με συνείδηση απέναντι στην Φύση και την Δημιουργία, μέρος της οποίας είναι και η Ελληνική Φυλή. Μα τότε, θα τον πουν «ρατσιστή»!

Καλώς τα κορίτσια και τα αγόρια συνευρίσκονται και τεκνοποιούν. Αυτή είναι η φύση του Ανθρώπου, αυτή είναι η ηλικία που ο Θεός όρισε να προκύπτει η επιθυμία της ερωτικής συνάντησης των δύο φύλων. Είναι αναπηρία της Πολιτείας το ότι δεν προβλέπει όχι την διανομή προφυλακτικών, αλλά την στήριξη των Ελλήνων και των Ελληνίδων που τεκνοποιούν «ανεπιθύμητα», είτε είναι έγγαμοι, είτε, στην περίπτωση των κοριτσιών, άγαμοι. Κάποτε, πριν γίνουμε «ευρωπαίοι» και πριν ανακαλυφθεί ότι έχουμε «υποχρέωση», τάχα, «ουμανιστική», απέναντι στους πληθυσμούς της Ασίας και της Αφρικής, η Ελλάδα διέθετε Βρεφοκομεία. Σήμερα, ο αντιρατσισμός των μεν και η υποκρισία των δε, καταστρέφουν ψυχικά και σωματικά τις Ελληνίδες Γυναίκες και στερούν από το Έθνος και, ναι, την Φυλή μας, το Αίμα και το Οξυγόνο της Ζωής του.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

(φ.188)

Advertisements