ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ 6.000.000 Αφρο-μουσουλμάνοι περιμένουν να μπουν στην Ευρώπη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Αυτός είναι ο αριθμός των εισβολέων οι οποίοι, σύμφωνα με έγγραφο των Γερμανικών Αρχών που δημοσιοποίησε η Bild, έχουν παραταχθεί γύρω από την λεκάνη της Μεσογείου, και περιμένουν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με προορισμό της Γερμανία. Αυτό εξηγεί και την γερμανική επιμονή να καταστεί η Ελλάδα χώρος υποδοχής, δηλαδή αποθήκευσης των «μεταναστευτικών ροών», να εξαθλιωθούν οι Έλληνες, και να γίνουν «γκαρσόνια» τους μέσω των «ευρωπαϊκών προγραμμάτων» και των ΜΚΟ.

Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Russia Today και το αυστριακό ΟΕ24, οι γερμανικές αρχές βεβαιώνουν σε έγγραφό τους ότι τουλάχιστον 5.950.000 μετανάστες περιμένουν την ευκαιρία να περάσουν τα σύνορα της Ε.Ε. Από αυτούς, 2,93 εκατομμύρια βρίσκονται στην Τουρκία, 1,2 εκ. στην Λιβύη, 720.000 στην Ιορδανία, κυρίως Σύροι. Από τους αφρικανούς, οι περισσότεροι προέρχονται από την Αλγερία, το Μάλι και τον Νίγηρα.

Με άλλα λόγια, η Ευρώπη θα κληθεί σύντομα να δώσει μια μάχη επιβίωσης. Τα  6εκ. των αποίκων, θα ενωθούν με τα δεκάδες εκατομμύρια που ήδη έχουν κάποιοι «φυτέψει» στην ήπειρό μας ως εμπροσθοφυλακή, που τους ετοιμάζει το έδαφος, κάμπτοντας τις συνειδήσεις και τις αντιστάσεις των Ευρωπαίων. Υπολογίζεται ότι την περίοδο 2015-2035, ο πληθυσμός της Αφρικής θα αυξηθεί κατά 800 εκ. δηλαδή, μιάμιση φορά τον πληθυσμό των 28 κρατών μελών της Ε.Ε.! Τα προνόμια τα οποία μοιράζουν τα ευρωπαϊκά κράτη σε κάθε «αιτούντα άσυλο» με τους κόπους και τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών, είναι ένας μαγνήτης για κάθε έναν από αυτούς.

Το έγγραφο που επικαλείται η Βild συμφωνεί πλήρως με τις εκτιμήσεις της Frontex η οποία σε περσινή αναφορά της κάνει λόγο για αύξηση των μεταναστών από την δυτική Αφρική.

Αλλά και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, δήλωσε σε Forum που διοργάνωσε το ιταλικό πρακτορείο ANSA, ότι «εάν το πρόβλημα της Αφρικής δεν αντιμετωπιστεί, θα έχουμε εκατομμύρια επί εκατομμυρίων Αφρικανών να σπρώχνονται για να μπουν στην Ευρώπη, και τότε φράγματα και τοίχοι δεν θα αρκούν για να τους συγκρατήσουν. «, και κάλεσε για «επενδύσεις» εκατομμυρίων ευρώ στην αφρικανική ήπειρο. Μια νέα αρχή, δηλαδή, αποικιοκρατίες, αφού η αποτίναξη του Αγγλικού, Γαλλικού και Ολλανδικού ζυγού, προκάλεσαν μόνο φτώχεια και πολέμους στην αφρικανική ήπειρο.

Αλλά και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ,  προειδοποίησε ότι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση εκατομμυρίων ανθρώπων θα μπορούσε να συντρίψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν η λιβυκή διαδρομή παραμένει ανοιχτή. «Η ροή των μεταναστών από τη Λιβύη προς την Ιταλία και την Ε.Ε. δεν είναι βιώσιμη», είπε ο Τουσκ.

Αλλά και η Αυστριακή Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών σε πρόβλεψή της τον περασμένο μήνα, κάνει μια εντυπωσιακή πρόβλεψη, υποστηρίζοντας ότι μέχρι το 2020 η Ευρώπη θα μπορούσε να δεχθεί έως και 15 εκατομμύρια μετανάστες, κυρίως από χώρες της δυτικής Αφρικής.

…αλλά στην Ζιμπάμπουε, δεν θέλουν μετανάστες!

Την ώρα που η Ευρώπη και η Ελλάδα κατακλύζονται από εκατομμύρια ασιατών και αφρικανών εισβολέων, οι ίδιες οι αφρικανικές χώρες εφαρμόζουν μιαν αυστηρή πολιτική στα σύνορά τους. Σε αυτό το πλαίσιο του … αφρικανικού «ρατσισμού», εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες από την Αιθιοπία, την Σομαλία και το Μαλάουι συνελήφθησαν στην Ζιμπάμπουε από την αρχή του 2017, και απελάθηκαν δια της βίας στις χώρες τους.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά στις απελάσεις συνεργάστηκε ενεργά και ο ΟΗΕ, ο ίδιος που μας επιβάλλει την «φροντίδα» των εισβολέων της Πατρίδας μας, και δεν είναι και ευχαριστημένος από την φροντίδα που τους παρέχουμε!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Nyasa Times του Μαλάουι, οι Αρχές της Ζιμπάμπουε συνέλαβαν και απέλασαν την περασμένη εβδομάδα 62 πολίτες του Μαλάουι, μεταξύ των οποίων 12 γυναίκες και 2 παιδιά κάτω των δύο ετών, γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα ή είχε λήξει ο χρόνος παραμονής τους. Άλλοι 56 «παράνομοι Αιθίοπες» συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει η Masvingo Mirror της Ζιμπάμπουε.

Η Διεθνής Οργάνωση για την Μετανάστευση, του    ΟΗΕ «διευκόλυνε» το ταξίδι της επιστροφής τους.

Ένας Ζιμπαμπουανός καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκισης για την διακίνησή τους, με τελικό προορισμό την Νότιο Αφρική. Το δίκτυο διακινεί ανθρώπους από την Αιθιοπία, την Σομαλία, την Τανζανία, το Κονγκό και την Ζάμπια. Στην Νότιο Αφρική τώρα, αν και το «απαρτχάιντ» των Λευκών έχει καταπέσει, το απαρτχάιντ του μαύρου πληθυσμού είναι ιδιαίτερα ανθηρό απέναντι στους παράνομους Αφρικανούς μετανάστες. Καθώς ο Λευκός πληθυσμός ολοένα μειώνεται στην χώρα, λόγω των δολοφονικών ρατσιστικών επιθέσεων, η Οικονομία συρρικνώνεται, και μαζί κλείνουν η μια μετά την άλλη οι θέσεις εργασίας, με αποτέλεσμα τις συχνές εκρήξεις βίας Μαύρων εναντίον Μαύρων, νόμιμων ή παράνομων!

Την περασμένη εβδομάδα 15 σπίτια όπου έμεναν Νιγηριανοί, κάηκαν από διαδηλωτές σε προάστειο του Γιοχάνσεμπουργκ.

Οι διαδηλώσεις εντάθηκαν αφότου ο Μαύρος Δήμαρχος της πόλης, Χέρμαν Μασάμπα, ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο δημόσια ότι «οι παράνομοι μετανάστες στην χώρα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες» και τους κάλεσε να εκκενώσουν την άλλοτε ανθηρή πόλη.

(Φ. 189)

Advertisements