Έρχονται hot spot μέσα στις πόλεις

Η εξαπάτηση και η εκμετάλλευση της ανοχής του Ελληνικού Λαού αποτελεί πάγια τακτική των ληστρικών κατοχικών κυβερνήσεων οι οποίες ακολουθούν ως «Ευαγγέλιο» τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων. Για την παρούσα συγκυβέρνηση θα μπορούσαμε να πούμε ότι η εντολή της «υποδοχής» των «μεταναστών» ήρθε γάντι, καθώς σε μια κατεστραμμένη οικονομικά χώρα έπρεπε να βρεθεί τρόπος να βγάλουν το «χαρτζιλίκι» τους! Έτσι, έχουν ανάγει τον «ανθρωπισμό» και την αλληλεγγύη προς τους «μετανάστες» σε μια επικερδή μπίζνα η οποία μέσω και των ΜΚΟ ρίχνει αρκετά εκατομμύρια στις τσέπες τους. Παράλληλα αποδίδει διπλό κέρδος, καθώς δια παράνομων και αντισυνταγματικών τακτικών μέσω των ελληνοποιήσεων δημιουργεί και την νέα εκλογική «πελατεία» τους.

Έτσι μέσα στο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που δόθηκε στην δημοσιότητα, με τίτλο «Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης», το οποίο προσδιορίζει το εύρος και περιεχόμενο των κατηγοριών χρήσεων γης, που εφαρμόζονται σε περιοχές που καλύπτονται από πολεοδομικά σχέδια, προβλέπονται οι εγκαταστάσεις υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων (μέχρι 300 άτομα) σε περιοχές γενικής κατοικίας ως αναγκαίες δομές για την διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Η νέα κατηγορία της «αποκλειστικής κατοικίας»,  αφορά μόνο τις υφιστάμενες περιοχές που έχουν ως αποκλειστική χρήση την κατοικία, βάσει των ειδικών διαταγμάτων που τις διέπει.» Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει εδώ, είναι ποια «προσφυγική κρίση»; Είχε και από πριν η Χώρα μας «προσφυγική κρίση»; Όχι φυσικά! Ποιοι είναι αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κρίση; Όχι πάντως οι Έλληνες! Οι Έλληνες την φορτώνονται στις πλάτες τους, με πλάγιους τρόπους τους βάζουν να πληρώνουν για αυτήν, και κάποιοι άλλοι τσεπώνουν τα κέρδη από την «κρίση». Η κρίση είναι πολιτική και ΟΧΙ προσφυγική. Πολιτικό, και μόνον πολιτικό πρόβλημα έχει η Ελλάδα, και αυτό είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ΟΛΑ τα άλλα προβλήματα.

Το σχέδιο κατάληψης ης περιουσίας των Ελλήνων προχωράει

Διαβάζοντας προσεκτικά το νέο Προεδρικό Διάταγμα, μπορούμε να δούμε τις πονηρές προθέσεις που κρύβονται πίσω από αυτό. Και αυτές δεν είναι άλλες από την δημιουργία hot spot στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ήδη δεκάδες δημόσια και ιδιωτικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας καταλαμβάνονται από «αναρχικούς» προκειμένου αυτοί να τα μετατρέψουν σε ξενώνες για «πρόσφυγες». Συγκεκριμένα, στο κέντρο της Αθήνας, λειτουργούν αυτήν την στιγμή 18 καταλήψεις κτιρίων (πρώην σχολεία, ιδιόκτητες πολυκατοικίες, εγκαταλελειμμένες μονοκατοικίες, άδεια καταστήματα, κλειστά ξενοδοχεία και πρώην νοσοκομεία). Χαρακτηριστική είναι η φράση ενός από αυτούς που συμμετέχουν στην κατάληψη του ξενοδοχείου Σίτι Πλάζα, ότι «δεν υπάρχουν άτομα να «τρέξουν» τις καταλήψεις, αλλιώς θα ήταν πολύ περισσότερες»! Με λίγα λόγια ο κύριος αυτός ομολογεί, ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πράκτορες για να τρέξουν και να καταλάβουν ακόμα περισσότερες περιουσίες του Ελληνικού Λαού! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταχράται δημόσια και ιδιωτικά κτίρια. Η φροντίδα των «προσφύγων» είναι υπόθεση της πολιτείας και ΟΧΙ των ιδιωτών. Οι κυβερνήσεις ξεκίνησαν αυτόν το εφιάλτη και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ρώτησαν τους πολίτες αν τον θέλουν και αν τον εγκρίνουν.

Ακάθεκτοι στον εξισλαμισμό της Ελλάδος και την μετατροπή της σε ένα τεράστιο hot spot

Εάν δε, συνδυάσουμε όλα αυτά με τις πρόσφατες εξαγγελίες Μουζάλα, ότι σχεδιάζουν μέσα στο 2017 να μεταφερθούν 10.000 «πρόσφυγες και μετανάστες» σε διαμερίσματα, τότε καταλαβαίνουμε πλήρως τις προθέσεις της κυβέρνησης. Ο κ. Μουζάλας χαρακτήρισε σαν πρώτη προτεραιότητα την μετεγκατάσταση των προσφύγων και μεταναστών από το Ελληνικό. «Φτιάχνουμε τα καμπ για να μεταφερθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο κ. Μουζάλας κατέθεσε στην Βουλή επιστολές που έχει αποστείλει η ελληνική κυβέρνηση, τόσο στον επίτροπο της Ε.Ε. Δημήτρη Αβραμόπουλο όσο και στους 17 υπουργούς Εσωτερικών με τους οποίους συνεργάζεται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, αλλά και στις αρμόδιες τουρκικές αρχές, με τις οποίες ζητάει να δοθεί, λόγω των ειδικών συνθηκών, η δυνατότητα, μέχρι να δημιουργηθούν τα κέντρα προ-αναχώρησης, να μεταφερθούν μετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα» Και συνέχισε: «Σήμερα στέλνουμε στην Ευρώπη και είναι προσυμφωνημένο, πλάνο το οποίο προβλέπει μέσα στο 2017 να κλείσουν «camp» και να μεταφερθούν 10.000(!) άτομα σε διαμερίσματα, με στόχο μέσα στο 2018, να μείνουν ελάχιστα. Αυτό σημαίνει χρήματα στο πληθυσμό και αξιοπρέπεια στους μετανάστες. Από τον Απρίλιο προχωράμε στην καταβολή μετρητών στους δικαιούχους μετανάστες και συνεχίζουμε τα προγράμματα για να πηγαίνουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία. Είναι μια προσπάθεια που την κάνουμε από τον Αύγουστο. Τι άλλο να κάνουμε; Πόλεμο;». Για ποιο πόλεμο μας μιλάτε κ. Μουζάλα; Για αυτή την πληγή με το «προσφυγικό» και το μεταναστευτικό, η κυβέρνησή σας φέρει την αποκλειστική ευθύνη, καθώς με δική της αποκλειστική πρωτοβουλία την άνοιξε. Εσείς προσφερθήκατε προθύμως και εφαρμόσατε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Η εικόνα πολέμου που αυτή την στιγμή υπάρχει στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, που αντιμετωπίζουν πλέον ακραίες και οριακές καταστάσεις. Επομένως ΕΧΟΥΜΕ πόλεμο κ. Μουζάλα και αυτόν τον πόλεμο ΕΣΕΙΣ και η κυβέρνησή σας μας τον φέρατε.

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

(Φ. 190)

Advertisements