H συνεχής υποστήριξη των «χοτσπότ» από το κράτος, τις ΕΔ, και διεθνιστικούς φορείς

Χωρίς τίτλο.jpg

Κατά το παρελθόν αποδείξαμε ότι μεγάλος αριθμός στελεχών των Ελληνικών ΕΔ εργάζονται εκτός υπηρεσίας, με ανάθεση και προσφορά έργου, κατόπιν διαταγής, στα συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε.,  5 «ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ» και 47 εγκαταστάσεις «ΔΟΜΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ», αλλά και το γεγονός ότι το έργο αυτό υποστηρίζεται επιπλέον από ΜΚΟ, ιδιωτικές υπηρεσίες και διεθνείς οργανισμούς.

Επιπλέον, παρατηρήσαμε και το πάθος των κυβερνώντων να διαγράφουν την ιστορική μνήμη διά της διαγραφής των ονομάτων των Στρατοπέδων, τα οποία μετατρέπονται σε «θερμά σημεία».

Διαπιστώσαμε τον αποπροσανατολισμό των ΕΔ από την κύρια αποστολή τους. Η αποστολή φύλαξης των συνόρων ανατίθεται αντισυνταγματικά (άρθρο 27 Συντάγματος) σε ξένες δυνάμεις, από την Ευρώπη (FRONTEX) και άλλες χώρες πέραν του Ατλαντικού (ΝΑΤΟ), οι οποίες έχουν αναλάβει την χωρίς επιτυχία, σε σχέση με το κόστος, φύλαξη των συνόρων με την Τουρκία, αλλά και προς Σκόπια και Αλβανία.

Προτείναμε μία διαδικασία, σε τρείς διαστάσεις, που είναι σε ατομικό (συνειδησιακό), επαγγελματικό (συντεχνιακό) και εθνικό (καθολικό) επίπεδο, για την λύση με βάση το συμφέρον του έθνους και όχι το μερικό, ούτε το ατομικό.

Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει αφορούν στους κινδύνους στους οποίους εκτίθεται το προσωπικό, το οποίο εμπλέκεται στους προαναφερθέντες χώρους, αλλά και το μέλλον αυτών των περιοχών.

Διέρρευσε πρόσφατα (13/1/17) μία αναφορά στρατιωτικού ιατρού στο διαδίκτυο1, όπου παρατίθενται οι κίνδυνοι για το προσωπικό το οποίο έρχεται σε επαφή με λαθρομετανάστες. Διαπιστώσαμε σε αυτή την επιστολή ότι οι προβληματισμοί μας επιβεβαιώνονται. Ο ειδικός προειδοποιεί για ασθένειες, όπως πολιομυελίτιδα, ανεμοβλογιά και κοκίτη, οι οποίες θα επηρεάσουν αρνητικά την υγεία των πραγματικών πολιτών του κράτους μας. Το πρόβλημα προσδιορίζεται από την έλλειψη οργανώσεως, τον αριθμό των δόσεων και την δοσολογία των εμβολίων, καθώς η προχειρότητα επιδεινώνεται από την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Δυστυχώς, ο ιατρός επιβεβαιώθηκε όταν διαπιστώθηκε (21/2/17) ότι αστυνομικός, ο οποίος εργάσθηκε στο «hot spot», ασθένησε και εισήχθη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χίου. Ουδείς παραπονέθηκε, γιατί ο παθών δεν είναι αλλοδαπός. Το γεγονός καταδεικνύει ότι οι εμβολιασμένοι πλέον εισβολείς δεν φροντίζονται με σοβαρότητα από τους κυβερνώντες (παρά τις υποδείξεις των ειδικών) και συνέπεια αυτού είναι να κινδυνεύει όποιος συναναστρέφεται μαζί τους.

Από την εβδομαδιαία ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ, συγκεκριμένα στις 24/2/17, πληροφορούμαστε ότι 20 από τις 47 «Δομές Φιλοξενίας» είναι κενές. Αναλυτικά αναφέρονται 11 σε κατάσταση αναμονής (Άγιος Ανδρέας, Θήβα, Κυψελοχώρι Λάρισας, Κατσικάς Ιωαννίνων, Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, Γιαννιτσά Πέλλας, Χέρσο Κιλκίς, Περιγιάλι Καβάλας, Βαιοχώρι Βόλβη, αποθήκη Δράμας και Γεωργική Σχολή Σερρών), 2 χωρίς δραστηριότητα (Πειραιάς και Ελληνικό), 1 σε διαδικασία κατασκευής/ενεργοποίησης (Στυλίδα), 1 δεν λειτουργεί (Καλύβια Βαρικού) και 3 χωρίς δικαιολογία (Πέτρα Ολύμπου, Ωραιόκαστρο και Σίνδος). Συνεπώς παρά το γεγονός ότι, σχεδόν οι μισές εγκαταστάσεις παραμένουν κενές, γιατί αυτοί οι άνθρωποι μετακινήθηκαν σε μόνιμες κατοικίες, οι εγκαταστάσεις συντηρούνται σε ετοιμότητα και δεν κλείνουν.

Εάν σε αυτές τις εγκαταστάσεις προσθέσουμε και άλλα στρατόπεδα (τα οποία τονίζεται ότι φέρουν ονόματα δολοφονηθέντων από εγχώριους προδότες, μουσουλμάνους και κομμουνιστοσυμμορίτες), που κλείνουν και προορίζονται για τους νέους γενίτσαρους, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη για τα παιδιά μας και την αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας.

Ας εξετάσουμε την εξωτερική αιτία, που οδήγησε τους κυβερνώντες στις αποφάσεις αυτές, παρατηρώντας δύο κράτη, τα οποία συνεργάσθηκαν σε βάρος των Ελλήνων κατά το παρελθόν.

Η Γερμανία προτίθεται, εν όψει εκλογών, να απελάσει μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών προς άγνωστη κατεύθυνση. Η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ προβλέπει επιστροφή στην χώρα πρώτης εισόδου, που είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων, η Ελλάδα, και η λογική, στην χώρα καταγωγής τους. Η πρόβλεψη αυτή δημιουργεί ερωτηματικά για τα πρόσωπα που εισήγαγαν αυτό στο κείμενο της συμφωνίας και απορία για όσους την υπέγραψαν.

Η Τουρκία μας απειλεί με την προώθηση 3.000.000 ανθρώπων στα πλαίσια της υπεροπτικής πολιτικής της. Το στοιχείο ότι, η κυβερνητική πλειοψηφία στην Ελληνική βουλή, η οποία στηρίζεται από 153 βουλευτές, διαθέτει 3 μουσουλμάνους βουλευτές, οι οποίοι δηλώνουν ότι έχουν σαν μεγάλη πατρίδα την Τουρκία, αποτελεί απόδειξη μίας 5ης φάλαγγας στην διακυβέρνηση της χώρας μας.

Μόνον η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει τέτοιες αλήθειες, και λογοκρίνεται σταλινικά με την ανοχή των λοιπών κομμάτων.

Η εσωτερική αιτία ή ακριβέστερα η υποκίνηση, παρουσιάζεται, άλλη μία φορά, στην συνεργασία τους, στις 24/2/17 στο Υπουργείο Αμύνης, όπου η Ε.Ε. (Αβραμόπουλος-ΝΔ) και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (Βίτσας-Καμμένος) έδωσαν οδηγίες στους κ. Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και των Κλάδων των ΕΔ, για την αντιμετώπιση της καταστάσεως.

Από τα ανωτέρω συνάγεται ότι η νέα παθητική πλέον στάση των κυβερνώντων οδηγεί σε προετοιμασία υποδοχής επιπλέον μεταναστών στα κενά hotspot. Άλλωστε οι κυβερνώντες, εξαρτημένοι από την Γερμανία για οικονομικούς λόγους, και την Τουρκία, διότι αποδέχονται την υποτιθέμενη ανωτερότητά της, και την επιθυμία των συνεργατών τους για είσοδο στην Ε.Ε., και ανοικτές κοινωνίες, μεταμορφώνουν την λαθρομεταναστευτική πολιτική από ενεργητική, τύπου χολιγουντιανής υποδοχής, σε παθητική, λόγω των παράξενων επιδράσεων και των φυσικών αντιδράσεων στο εσωτερικό της χώρας μας.

Σε όλα αυτά θα προσθέσουμε την νέα οικονομική μεταβολή, με την οποία ανακατανέμεται ο εθνικός πλούτος προς τους «ημέτερους». Η μεταβολή αυτή υλοποιείται δια των χρηματοδοτήσεων / προσλήψεων στα σχολεία, της μεταφοράς κεφαλαίων σε ΜΚΟ και σε μεμονωμένα άτομα, που παραλαμβάνουν έμμεσα την επιδότηση ενοικίου και τα ηλεκτρονικά ποσά από προπληρωμένες κάρτες που διατίθενται αφειδώς σε «εμβολιασμένους μετανάστες».

Μοναδική ελπίδα αποτελεί η συσπείρωση στις τάξεις της Χρυσής Αυγής για την επαναδόμηση του εθνικού κράτους. Υπενθυμίζουμε την πρόταση νόμου της 24ης Μαρτίου 2016 για την αντιμετώπιση της «παράτυπης μετανάστευσης» και την ανάγκη εφαρμογής του Ψηφίσματος του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής της 17ης Δεκεμβρίου 2016, που προβλέπει μεταξύ άλλων: casus belli για την απειλή Ερντογάν, κλείσιμο τουρκικού προξενείου, ποινικοποίηση της παρανόμου εισβολής, απομάκρυνση των ξένων δυνάμεων και ΜΚΟ από την χώρα, κ.α. Ελπίζουμε σε ένα εθνικό κράτος που θα φροντίζει μόνον για το καλό του έθνους μας.

Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

(Φ. 190)

 

 

Advertisements