Δολοφονική επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής

Χωρίς τίτλο

Το πρωί της Παρασκευής, 31 Μαρτίου, στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Μεσογείων, ομάδα παρακρατικών με ρόπαλα, κράνη, βαριοπούλες και λοιπά δολοφονικά εργαλεία αλλά και εμπρηστικές βόμβες, επιτέθηκε εναντίον των γραφείων της Κεντρικής Διοικήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Παρά το γεγονός ότι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται σε κομβικό σημείο της Λεωφόρου Μεσογείων, πολύ κοντά στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, οι παρακρατικοί επέδραμαν ανενόχλητοι, και εκτέλεσαν το καταστροφικό τους έργο, επιτιθέμενοι εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής, εντός και πέριξ των οποίων βρίσκονταν εκείνη την ώρα εργαζόμενοι αλλά και διερχόμενοι, επί τουλάχιστον πέντε λεπτά.

Ολιγάριθμες αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στον χώρο της επιθέσεως με μία… ασφαλή χρονική απόσταση δέκα λεπτών αφότου οι παρακρατικοί αποχώρησαν.

Όλοι οι ευρισκόμενοι στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως του Εθνικιστικού κόμματος, είναι καλά στην υγεία τους, και με ακμαίο ηθικό.

Όπως απεδείχθη, την μανία των παρακρατικών πλήρωσε το βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στο ισόγειο των γραφείων και διακινεί τα βιβλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και στελεχών της, αλλά και άλλα βιβλία εθνικού περιεχομένου.

Αφού έσπασαν χωρίς τον φόβο των Αρχών την τζαμαρία του καταστήματος, οι παρακρατικοί πραγματοποίησαν  εμπρηστική επίθεση εναντίον του επικίνδυνου εχθρού τους: της γνώσεως και των ιδεών της Χρυσής Αυγής και του Λαϊκού Εθνικισμού.

Αν νομίζουν οι παρακρατικοί ότι με δολοφονικές μεθόδους θα πτοήσουν Αγωνιστές και Αγωνίστριες που έχουν ζήσει δολοφονίες, διώξεις και την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος, είναι βαθιά γελασμένοι. Ας γνωρίζουν οι πραγματικοί σκοταδιστές, που φοβούνται την γνώση και τις ιδέες, και οι πάτρωνές τους, αυτοί που δηλώνουν ότι «θα τους αντιμετωπίσουμε, όταν… υπερβούν τα όρια», ότι δεν γίνεται να νικήσουν με τέτοιες μεθόδους τις ιδέες της Χρυσής Αυγής, των οποίων η ώρα έχει ήδη έρθει!

ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Την ποινική ευθύνη των Τσίπρα-Σκουρλέτη-Τόσκα για την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατέδειξε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος:

«Είναι οι προστατευόμενοι του κ. Τόσκα, η εγκληματική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ», είπε, και υπενθύμισε ότι, «στην τελευταία ανάλογη επίθεση είχε συλληφθεί και ο γιος του Σκουρλέτη και δεν το είπε κανείς.

Νομίζουν ότι με μολότοφ και τρομοκρατία θα σταματήσει η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή δεν σταματάει, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Ελλάδος.»

Θα πρέπει πάντως να επισημάνουμε ότι, πλέον της απαράδεκτης δηλώσεως Τόσκα, η οποία ουσιαστικά κάλυπτε τους παρακρατικούς «γνωστούς-αγνώστους», και η Νέα Δημοκρατία έδρασε κατά ανάλογο τρόπο με την παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής τον Σεπτέμβριο του 2013. Η επίθεση εναντίον των γραφείων της Κεντρικής Διοικήσεως του κόμματος πραγματοποιήθηκε μια μόλις μέρα μετά τον πόλεμο που κήρυξε κατά των Εθνικιστών ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και το προσκήνυμα του Αντιπροέδρου του κόμματος σε παράγοντες του παγκοσμίου σιωνισμού.

Μιλώντας στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στην Μάλτα, είπε ότι «τα ημίμετρα δεν αποτελούν επιλογή. Οι απειλές του λαϊκισμού και του εθνικισμού δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με πρόχειρες λύσεις», Εγινε έτσι και πάλι ουραγός της Αριστεράς, όπως έχει ήδη αποδείξει με την υπερψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης, του Τζαμιού στον Βοτανικό, του αριστερού μνημονίου και άλλων πολλών αντεθνικών νομοθετημάτων.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ελεύθερα αφέθηκαν και τα έντεκα άτομα που είχαν προσαχθεί από την αστυνομία για την επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην λεωφόρο Μεσογείων.

(Φ. 194)

 

Advertisements