ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ

Χωρίς τίτλο.jpg

Είναι αδύνατο να οδηγηθεί σε δρόμο σωτηρίας η Χώρα όταν ο λαός σχεδόν καθημερινά βομβαρδίζεται με μηνύματα ανεδαφικής και βλακώδους αριστεροσύνης.

Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις και τις τύχες κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης το βέβαιο είναι πως τα άρθρα, τα ρεπορτάζ και τα σχόλια των μέσων μαζικής ενημέρωσης….αλλά και οι σελίδες των κοινωνικών δικτύων είναι πλημμυρισμένα από απόψεις και εκδοχές που προπαγανδίζουν μια αριστερόστροφη πολιτική ορθότητα αλλά και εκδοχές επιθετικές απέναντι στη λογική , την ελευθερία και την ανοικτή κοινωνία.

Επισημάνθηκε σε πολλά ΜΜΕ πως το κλείσιμο των συνόρων χωρών της Κεντρικής Ευρώπης και της Βαλκανικής οδηγεί την Ευρώπη σε απομονωτισμό.

Παρά το γεγονός πως ακριβώς αυτό το σφράγισμα συνόρων για παράνομους διερχομένους- ποτέ δεν έκλεισαν τα σύνορα, και συνεχίζουν να υπάρχουν δεκάδες νόμιμα entry points- ανέκοψε την αυθαίρετη ροή των μουσουλμάνων μεταναστών προς την Ευρώπη.

Η πολιτική ορθότητα όμως επιμένει πως η επιλογή αυτή συνιστά κατρακύλα στον αυταρχισμό και την κλειστή κοινωνία .

Υπονοείται δηλαδή πως τα ανοικτά σύνορα και η ελεύθερη διακίνηση πολιτών μέσα στην Ευρώπη περιλαμβάνει την αυθαίρετη μετακίνηση χιλιάδων μουσουλμάνων προσφύγων από την Αφρική και την Μέση Ανατολή προς κάθε γωνιά της ΕΕ.

Από πότε όμως κάποια τέτοια πρόθεση περιλαμβάνεται στην συνθήκη της Ρώμης;

Όλα αυτά δεν είναι παρά αποτελέσματα μιας ανόητης «πολιτικά ορθής» αριστερόφρονης συμπεριφοράς που συγχέει τα πράγματα και προετοιμάζει τις κοινωνίες της Δύσης για τον οριστικό τους θάνατο.

Γιατί αποτελεί ευθύνη της Ευρώπης και της Δύσης γενικότερα το συμμάζεμα των συνεπειών των εμφυλίων σπαραγμών και των εξοντωτικών θρησκευτικών πολέμων ανάμεσα σε φανατικούς που περιφρονούν τις αξίες της Δύσης γενικότερα;

Μήπως-όπως διατείνονται κάποιοι-λόγω αποικιοκρατικού παρελθόντος ορισμένων δυτικών δυνάμεων;

Είναι δυνατόν παρόμοιοι ισχυρισμοί να προέρχονται από Άραβες και άλλους μουσουλμάνους των οποίων η υπόσταση ακριβώς οφείλεται σε κατακτητικούς πολέμους και βίαιους εξισλαμισμούς;

Τα σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα δεν οφείλονται, όπως πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, στη είσοδο βαρβαρικών φύλων από τον Βορρά, αλλά στις κατακτητικές επιδρομές των μουσουλμάνων Αράβων από την Ανατολή και τον Νότο.

Δεν είναι τυχαίο πως ολόκληρη η Βόρεια Αφρική αποτελούσε για αιώνες το μήλο της έριδος για τις αυτοκρατορίες της Μεσογείου (λ.χ. Καρχηδόνα) και βούλιαξαν στην παρακμή και το περιθώριο μόλις πέρασαν, μέσω βίαιων πολέμων, στα χέρια των Αράβων και του Ισλάμ.

Όταν οι θεωρητικοί της Αλ Κάιντα και οι προπαγανδιστές του Σαλαφισμού επιμένουν για την ανασύσταση της ισλαμικής κυριαρχίας από την Ισπανία (Ανδαλουσία) μέχρι την Ινδονησία, είναι φανερό πως αναφέρονται σε Αραβικές κατακτήσεις και στην βίαιη επιβολή του Ισλάμ από τον Μεσαίωνα μέχρι αρκετά πρόσφατα (βλ.σχετ. το βιβλίο του Άραβα ποιητή Άδωνις, Ισλαμ και Βία, Αθήνα 2016). Και ποιο αποικιοκρατικό παρελθόν έχουν στη Μέση Ανατολή κράτη όπως το Βέλγιο, η Ισπανία, χώρες της Σκανδιναβίας, η Αυστρία, η Γερμανία, προς τις οποίες όμως κατευθύνονται τα κύματα των μεταναστών ή στο έδαφος των οποίων πραγματοποιούνται πράξεις τρομοκρατίας και σφαγές αμάχων;

Πλάνη επίσης συνιστά ο ισχυρισμός πως οι μουσουλμάνοι μετακινούνται λόγω βομβαρδισμών των χωρών τους και εξόντωσης τους από τα αφεντικά του Κράτους που ζούνε και των συμμάχων τους.

Ποιος βομβάρδισε ποτέ, μεταξύ άλλων, την Νιγηρία, την Σομαλία, την Τυνησία, το Μαρόκο, την Ερυθραία και την Αλγερία;

Και γιατί δεν υπάρχουν πρόσφυγες από την Υεμένη που, από τον Μάιο την βομβαρδίζει ανηλεώς η Σαουδική Αραβία και έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 7.000 άνθρωποι;

Μήπως επειδή είναι Σιίτες και η γενικότερη ισλαμική «εισβολή» είναι Σουνιτική;

Γιατί τόσος πόνος στη Δύση για το Χαλέπι, και πλήρης αδιαφορία για τα θύματα της Υεμένης;

Όλα αυτά όμως αποτελούν ψιλά γράμματα για τις επιλεκτικές ευαισθησίες των μέσων ενημέρωσης της Δύσης και ιδιαίτερα της Χώρας μας.

Που εκτιμούν πως οτιδήποτε είναι αντι-δυτικό, είναι προοδευτικό και αριστερόστροφο.

Αγνοώντας πως για τους Σαλαφιστές και τους ακραίους μουσουλμάνους, μεγαλύτεροι εχθροί τους, μετά τους αποστάτες του Σουνιστισμού και τους προδότες της αληθινής πίστης, είναι οι πολυθεϊστές Σιίτες και οι άθεοι-κορυφαίοι ανάμεσά τους οι ακτιβιστές της Αριστεράς.

Το Ισλάμ του μέλλοντός μας δεν προβλέπεται αισιόδοξο για τους σημερινούς οπαδούς του προοδευτισμού!.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ

(† 7/3/2017)

(Φ. 194)