Από την Σύνταξη-φ.198

wp-1490991511062

Kαθώς «έκλεινε» η ύλη της εφημερίδος μας, -νωρίτερα και αυτήν την εβδομάδα, προς τέρψη όσων μπορούν να εκδράμουν για την αργία της Πρωτομαγιάς-, λάβαμε το Δελτίο
Τύπου της Χρυσής Αυγής για την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα, στο οποίο αναφέρεται ότι «Οι βάρβαροι τούρκοι θα εντείνουν την προκλητικότητά τους όσο η Πατρίδα μας θα διοικείται από ανίκανους πολιτικούς και φερέφωνα ξένων δυνάμεων».
Αυτή την ορθή και αποδεκτή από το σύνολο των Ελλήνων διαπίστωση περί του πολιτικού
προσωπικού της χώρας, επιβεβαιώνει στο φύλλο αυτό της ΕΜΠΡΟΣ, ένας άνθρωπος που διετέλεσε μέλος της κυβερνητικής ελίτ, σε μια εποχή μάλιστα που η εξουσία είχε και διαφορετική –ακόμα- βαρύτητα, και πραγματικά λαϊκά ερείσματα. Είναι φαιδρό και τραγικό συνάμα, ο Πρωθυπουργός των μνημονίων και των κυβιστήσεων, Τσίπρας, να διατείνεται ότι η χώρα πάει καλά επειδή διαπίστωσε την έξοδο των Αθηναίων για την
Λαμπρή. Δεν γνωρίζει βεβαίως πως, εκτός από τους βολεμένους ψηφοφόρους των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, τους τακτοποιημένους με τα φακελάκια των ιατρείων, των εφοριών, των πολεοδομιών, και των λοιπών τομέων που μπορούσαν και εκβίαζαν (και συνεχίζουν ακόμα…) τους πολίτες, υπάρχουν και άνθρωποι αξιοπρεπείς, Έλληνες υπερήφανοι, που δεν προσκύνησαν τον ψεύτικο κόσμο τους, με τις φιλανθρώπους κυρίες των οποίων τα καλλυντικά μόνο στοιχίζουν όσο το ετήσιο εισόδημα ενός συνταξιούχου. Ναι, υπάρχουν συμπολίτες μας, το γνωρίζω η ίδια, που πηγαίνουν στο χωριό γιατί γυρίζουν με λαχανικά, τυρί, αυγά και κρέας, με τα οποία θα περάσουν μερικούς μήνες. Μήπως και αυτούς θα τους φορολογήσει στα διόδια ο κ. Πρωθυπουργός με κάποιο νέο «πόθεν έσχες το μαρούλι;»
Αυτή την υποκριτική ελίτ και τις μεθοδεύσεις της εντός και εκτός Ελλάδος καταγγέλλει ο γνωστός σε όλους Θόδωρος Κατσανέβας. Ο,τι και αν πιστεύει κανείς για τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ, ο λαός μας λέει πως «τα στερνά κρίνουν τα πρώτα».
Διαβάστε την συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην ΕΜΠΡΟΣ (σελ. 12-13) και θα διαπιστώσετε πως αυτά που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια οι Έλληνες Εθνικιστές, για τους πολιτικούς που εκτελούν εντολές, για το θνησιγενές ευρώ, τους λαθρομετανάστες και την παγίδα του χρέους, ισχύουν από όποια μεριά κι αν τα κοιτάξεις, αρκεί να θέλεις να τα δεις. Μακάρι η «αλλαγή» που έρχεται αναπόφευκτα τούτη την φορά να είναι ουσιαστική και προς την σωστή κατεύθυνση, και μακάρι και άλλοι πολιτικοί να αντιληφθούν ότι οι ύβρεις και οι παρωπίδες, ιδιαίτερα σε τόσο κρίσιμες για την Πατρίδα μας ώρες, σε τίποτε δεν εξυπηρετούν -ούτε καν τα κοντόφθαλμα μικροκομματικά τους συμφέροντα που καταντούν γελοία-, και είναι και καταστροφικές για το Έθνος.
Η Ελλάδα σβήνει κάτω από το πέλμα των παρασκηνιακών διαμορφωτών της πραγματικότητας (σελ. 4-5) και του οικονομικού και πολιτικού πραξικοπήματος που εξυφαίνεται (σελ.8, 24).
Αντιστάσεις υπάρχουν, και στην Ελλάδα και στην περιοχή μας, το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι κατά την επίσημη επίσκεψη βουλευτών και ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Συρία και τον Λίβανο, επιβεβαιώθηκε με την πρόσφατη συνάντηση στις Βρυξέλλες (σελ.15), και το επιβεβαιώνουν και οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές πολιτικοί που μιλούν αποκλειστικά στην ΕΜΠΡΟΣ (σελ.10, 11).
Απέναντι στην εισαγόμενη ισλαμιστική τρομοκρατία (σελ. 14) την βαρβαρότητα των περιτομών και των κλειτοριδεκτομών που μας καταγγέλλονται επωνύμως μέσα στην ίδια την Αθήνα, την ώρα που το Σύστημα καταδικάζει ρατσιστικά χιλιάδες Ελληνίδες να ζουν χωρίς ασφάλεια και περίθαλψη (σελ. 18,19), απέναντι στην βαρβαρότητα και την κατάθλιψη, υψώνουμε την αγάπη της Ελληνικής Πατρίδας και την αποφασιστικότητά μας να την υπηρετήσουμε.
Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

Advertisements