Στο ταχυδρομείο

ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και ξενόδουλων πολιτικών – εθνικών, υποτίθεται προϊσταμένων και ταγών, μαζί με τα πολυεθνικά πανίσχυρα οικονομικά πολιτικά τραστ – καρτέλ – λόμπι, όργανα των σύγχρονων εξωχωρίων αλλά και εντοπίων ανθελληνικών και αντιχριστιανικών κέντρων εξουσίας, πάτησαν πάνω στο επαχθές Δημόσιο χρέος της χώρας με πρόσχημα την δημοσιονομική εξυγίανση, τις δήθεν μεταρρυθμίσεις, τις ληστρικές σκανδαλώδεις επανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, την νομισματική υποδούλωση, τον Δημόσιο δανεισμό, ο οποίος κατανέμεται με άνισο και άδικο για τον Λαό μας τρόπο, την άδικη – άνιση αντισυνταγματική υπερφορολόγηση σε έμμεσους – άμεσους φόρους, την ανεργία, το βάρβαρο – ανέντιμο κούρεμα των μισθών – συντάξεων.

Οι μισθοί της πείνας, ο κοινωνικός, οικονομικός, πολιτικός εμπαιγμός του Λαού, καθ’ έξιν πάσης φύσεως ατιμώρητα κουκουλωμένα συγκαλυμμένα σκάνδαλα (χρηματιστήριο, κτηματολόγιο, PSI, Ζίμενς, Ερρίκος Ντυνάν, Νοβάρτις, Κελπνό, Ολυμπιακοί αγώνες, Energa, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΚΟ κ.λπ.), τα απανοπροίκια των παροχών της κλίκας των κομματικών -εκάστοτε- ημετέρων κολλητών εγκαθέτων (παχυλοί μισθοί, εφάπαξ σε καρεκλοκένταυρους μεγαλοθεσίτες), κυβερνητικοί σύμβουλοι, αρχισυνδικαλιστές κράτους, διαπλεκομένων επιχειρηματιών, μιντιαρχών, εκδοτών – δημοσίων – ιδιωτικών φορέων και οργανισμών, ευνοούμενοι μετακλητοί όπου με καταστρατήγηση, κατάλληλο μαγείρεμα των νόμων καθίστανται μόνιμοι. Πλούσια τα ελέη σε εθνοπατέρες και υπουργούς, η οποίοι καταβροχθίζουν με βουλιμία το ματωμένο χρήμα του φτωχού καθημαγμένου Λαού.

Λεφτά υπάρχουν μόνο για λίγους και προνομιούχους. Η Δικαιοσύνη ως εργαλείο ισονομίας – ισοπολιτείας, απονομής ευπρέπειας και συννομίας, καθίσταται μέσο – όπλο ανενεργό, μπατάλικο, στα χέρια των έντιμων λειτουργών της, οι οποίοι είναι θεσμικά ανοχύρωτοι – αθωράκιστοι, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και παραιτούνται. Δικαιοσύνη και λοιποί συνταγματικοί θεσμοί φαλκιδεύονται και υποδουλώνονται. Αναρωτιέμαι ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος υποτίθεται μεριμνά διά την  τήρησιν του Συντάγματος με χρηστότητα, πιστότητα, δικαιοσύνη, κοιμάται ήσυχος; (Αρχή άνδρα δείκνυσι). Έχωμεν Λαϊκήν Κυριαρχίαν, Εθνικήν ακεραιότητα, Αξιοπρέπεια, Ανεξαρτησία;

Έτσι οι εταίροι μας με Δούρειο Ίππο το ευρώ, επέβαλαν το πιο σκληρό μαύρο και δολοφονικό πλέγμα  των διαδοχικών μνημονίων, ποντάροντας στην χρεοκοπία της χώρας, ώστε να ανοίξουν όλες οι προϋποθέσεις διά την επίτευξιν του σχεδίου τους. Μνημόνια τα οποία όλο διαρκώς κλιμακώνουν την εξαθλίωση και τον αδυσώπητο φαύλο κύκλο της πενίας. Σκοπός τους η παντελής υποδούλωση – υποτέλεια του πλουσιοτέρου γεωενεργειακά και του ακριβοτέρου γεωπολιτικά οικοπέδου της Ελλάδος στην Ανατολική Μεσόγειο. Νευραλγικό σημείο – θέση κλειδί – διά την διαφέντευση της περιοχής Μεσογείου, Μ. Ασίας, Μ. Ανατολής, Βορρά – Νότου, Ευρασίας, Ευρωρωσίας. Αφετέρου με Δούρειο Ίππο την λαθρομετανάστευση, προάγουν, χαλκεύουν οργανωμένα συστημικά το γκριζάρισμα των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου, την πληθυσμιακή αλλοίωση και την μετατροπή μιας ενιαίας άχρωμης κοινωνικά, εθνικά, θρησκευτικά μάζας, νέου τύπου (ευκαιριακών εργατών) Γκαστραμπάιντερ. Και βέβαια οι αυτόχθονες Έλληνες, απόγονοι των ηρωικών γενεών αρχαιότητος, Βυζαντίου, των γενναίων αγωνιστών του 1821 – 1940, θα μετατραπούν σε περιπλανώμενους ανέστιους δουλοπάροικους που δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα στην Γη τους που τους γέννησε και εγαλούχησε. Συνεπώς όλοι μας έχωμεν ιερό καθήκον να αντιδράσωμεν και να αγωνισθούμε δυναμικά – ανυποχώρητα. Ο Αγών μας είναι δίκαιος, ιερός. Ο εχθρός πλέον δεν είναι προ των πυλών, ο εχθρός μας έχει αλώσει και καταλάβει, θέλω να πιστεύω ότι δεν μας έχει νικήσει ακόμα.

Αλλά εμείς, οι Έλληνες, είμεθα πάντα αντάρτες, άνθρωποι δίκαιοι και δημοκράτες, ως ευθαρσώς με ακρίβεια διακηρύσσει το λαϊκόν άσμα.

Φως στον δρόμο μας να είναι το αδούλωτο φρόνημα των ηρωικών μας προγόνων του 1821 – 1912 – 1920 – 1940-45. Γνώση και συμμόρφωσή μας η μαρτυρική μας Ιστορία. Έμπνευσή μας η δόξα, οι αρετές φιλοπατρίας. Τα προαιώνια ιδανικά της φυλής Πατρίδα – Ορθοδοξία – Οικογένεια – υψηλότατο ηθικό – φιλελεύθερο φρόνημα.

Αλλά με σύνεση, σοφία, σωστές, διαφανείς δράσεις, χωρίς να επαναλαμβάνομε τα λάθη του παρελθόντος, τα οποία έγιναν βούτυρο στο ψωμί των εχθρών μας. Και άνοιξαν ύπουλες κερκόπορτες.

Συγχωρούμε τους αμαρτωλούς αδελφούς, τυχόν παραστρατημένους συνέλληνες. Δεν συγχωρούμε τους Φαρισαίους, υποκριτές, προδότες. Η Εκκλησία και η Πατρίδα μας τόσο σε ηγεσία όσο και σε στελέχη, πλήρωμα, λαό, έχει ανάγκη από πατριώτες και αγίους. Πρώτιστα όμως έχει ανάγκη από πατριώτες, άνδρες ανδρείους, έντιμους, αυθεντικούς, με όλη την σημασία των λέξεων ηγήτορες, στελέχη, λαό με αξίες, ικανότητα, ήθος, ανιδιοτέλεια, συνοχή. Όλοι είμεθα χρειαζούμενοι, έχωμεν ανάγκη ο ένας τον άλλο. «Ένας για όλους, όλοι για τον καθένα». Ενότητα, Φιλαδελφεία, Ομοψυχία, Εθνική Δικαιοσύνη, Συνέπεια έργων και λόγων. Για ένα καλύτερο Αύριο, χωρίς αυταπάτες και Δυνάστες για εμάς, τα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών μας. Κάθε ευλογίαν –  ευδοκίμησιν διά την συνόλου επίτευξιν των Εθνικών και Λαϊκών μας ποθουμένων, καλούς αγώνες, καλήν απελευθέρωσιν. Αληθινά παντοτινά τάχιστα. Αμήν.

+ Ιερέας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ

Καστέλι – Κισσάμου Χανίων

(Φ. 197)

Advertisements