ΗΠΑ – Προειδοποιούν για νέες επιθέσεις στην Ευρώπη

Χωρίς τίτλο.jpg

Η αμερικανική διπλωματία εξέδωσε έγγραφο με παραλήπτες του Αμερικανούς πολίτες, στο οποίο προειδοποιεί για τον κίνδυνο νέων επιθέσεων στην Ευρώπη, τους επόμενους 4 μήνες.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «Οι τελευταίες γνωστές επιθέσεις, στην Γαλλία, την Ρωσία, την Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, έδειξαν ότι ο ISIS, η Αλ Κάιντα και οι συνδεδεμένες με αυτές τρομοκρατικές ομάδες, έχουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν και να εκτελέσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη».

Μετά τις επιθέσεις των τελευταίων εβδομάδων, μεταξύ των οποίων στα Ηλύσια Πεδία, και στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, «δείχνουν» κατά τους Αμερικανούς το Λονδίνο ως πιθανό προσεχή στόχο.

Η αμερικανική διπλωματία υπενθυμίζει ακόμη ότι και τρομοκράτες «συμπαθώντες» ή «εξτρεμιστές που έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί» θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις χωρίς προειδοποίηση.

Πρόκειται επομένως πέραν των πραγματικών επιθέσεων, και για ένα πολιτικό πόλεμο κατατρομοκράτησης. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι έχοντες το κλειδί, για το τι ετοιμάζει η μηχανή της ισλαμιστικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη.

(Φ. 199)

 

Advertisements