Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

wp-1490991511062

Αποτελεί εκπεφρασμένη αντίληψη των Εθνικιστών πως όλοι οι Έλληνες πρέπει να εργασθούμε αδελφωμένοι, για να βγει η Πατρίδα μας από το τέλμα. Και αυτό, παρά τις προηγούμενες πολιτικές προτιμήσεις όσων μπορεί να ψηφίζουν και να στηρίζουν τώρα την Χρυσή Αυγή , αλλά έκαναν τις δουλίτσες τους και με την ΝΔ και με το ΠΑΣΟΚ και με τα λοιπά αποκόμματα του μνημονιακού τόξου. Κάποιοι μάλιστα τώρα κρίνουν την Χρυσή Αυγή γιατί δεν κάνει καλά αυτό ή έπρεπε να κάνει το άλλο, για να σωθεί η Πατρίδα, σαν να ευθύνεται η Χρυσή Αυγή για την δική τους ροπή προς την κάλπικη καλοπέραση που μια χαρά εξυπηρέτησε αυτούς και αλλήλους, κόμματα και άτομα.

Για να μην παρεξηγούμεθα όμως, πεδίον συνεννοήσεως μεταξύ Εθνικιστών και εκ πεποιθήσεως προδοτών και ραγιάδων, δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτό φάνηκε από την συζήτηση της Πέμπτης στην Βουλή για θέματα Παιδείας, και, παρεμπιπτόντως για το τέμενος! Οι Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής με προεξάρχοντα τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, χαρακτήρισαν υποκριτική την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θύματα του Μάντσεστερ, ξεσηκώνοντας την μήνη ορισμένων του αντισυνταγματικού τόξου.

Μάλιστα η Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ έφθασε στο σημείο να υποστηρίξει πως ο δολοφόνος που στέρησε την ζωή σε είκοσι δύο νέα παιδιά και σημάδεψε δια παντός την ζωή άλλων εξήντα, ήταν «ένα παιδί μεταναστών που έδωσε τέλος στην ζωή του», σαν να έπεσε από μια γέφυρα ή να κατάπιε δηλητήριο.

Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι είναι εκ πεποιθήσεως προπαγανδιστές και φορείς της καταστροφής της Πατρίδας μας, η οποία έχει ακόμη την ευκαιρία να αντιστρέψει τις συνέπειες της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, στέλνοντας τους τριτοκοσμικούς στα σπίτια τους.

Σε μιαν άλλη αποστροφή της ημέρας, ο υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου, έκανε δεκτή την πρόταση του έτερου εθνοσωτήρος προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την διασφάλιση της χρηματοδότησης από άλλες πηγές πλην της κρατικής επιχορήγησης, της λειτουργίας του Μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα.

Με άλλα λόγια, αν το πρόβλημα των Ελλήνων είναι ότι «τους πληρώνουμε», οι πολιτικάντηδες έχουν την λύση. Θα τους πληρώνουν οι εγνωσμένων συμφερόντων ΜΚΟ και οι πετρελαιάδες, οι ίδιοι που χρηματοδοτούν τους τζιχαντιστές που αιματοκυλούν την Συρία.

Παραμένει έτσι σε ισχύ η διάταξη στον νόμο Γιαννάκου του 2006, η οποία αναφέρει ότι «οι πόροι του ΝΠΙΔ διακρίνονται σε α) τακτικούς που προέρχονται από επιχορήγηση επί του κρατικού προϋπολογισμού του υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία του Τεμένους και β) έκτακτους που προέρχονται από επιχορηγήσεις, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήσεις και κάθε είδους εισφορές φυσικών ή νομικών προσώπων κ.λπ.».

Όπου Γιαννάκου, η υπουργός της ΝΔ που έφερε στην Παιδεία την Ρεπούση και τις όμοιές της. Αυτή είναι η ΝΔ, αυτοί είναι οι υπάλληλοι των ξένων που επί δεκαετίες συστηματικά υποσκάπτουν την ακεραιότητα της Πατρίδας μας.

Αγαπητοί αναγνώστες, η θλίψη και οι οδυρμοί δεν αρκούν, ούτε μπορούν να προλάβουν τα φονικά που πραγματοποιούν οι ισλαμιστές, ούτε να φέρουν πίσω στην ζωή τα θύματά τους. Όσο και αν ενοχλεί, το πρόβλημα του Μάντσεστερ, του Παρισιού, των Βρυξελλών, μπορεί εύκολα όπως σημείωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς,  να γίνει πρόβλημα των Ελλήνων γιατί «το Μάντσεστερ δεν είναι μακριά, το Μάντσεστερ είναι στον Άγιο Παντελεήμονα, στο Αιγάλεω, στην Κυψέλη, στην Πλατεία Αμερικής και αλλού».

Με άλλα λόγια, όπως έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά μου, «όταν ακούς του γείτονά σου, περίμενε και τα δικά σου». Αλλά η λαϊκή σοφία προϋποθέτει έναν λαό εν εγρηγόρσει…

Στο σημερινό φύλλο δημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο για την μαζική ύπνωση η οποία επιβάλλεται στον ελληνικό λαό μέσω γνωστού τηλεπαιχνιδιού (σελ. 5) Ο τούρκος επιχειρηματίας, αφού εξεδήλωσε την επιθυμία να εισέλθει στον χώρο των Ελληνικών ΜΜΕ, στο ανώτερα δυνατά κλιμάκια της πολιτικής ζωής της Ελλάδος,  ακολούθησε εναλλακτικό δρόμο, και επενδύοντας αναλογικά ελάχιστα αποκομίζει δεκάδες εκατομμυρίων «ζεστών» ευρώ τα οποία μεταφέρονται φυσικά στην γείτονα.

Αναρωτιέται κανείς πόσο ανόητος είναι αυτός ο λαός ώστε να χρηματοδοτεί αυτούς που οργανώνουν την λαθρομεταναστευτική εισβολή στην Πατρίδα μας, τους κατακτητές του, και αυριανούς σφαγείς του.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να προσέξετε στο σημερινό φύλλο την στήλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΜΑΘΕΙΑ (σελ.15). Όπως αναγνώστες της ΕΜΠΡΟΣ εύστοχα παρατηρήσατε, ήδη από το περασμένο φύλλο, ξεκινήσαμε να δημοσιεύουμε περί του βίου του Ηρακλέους. Με εξαιρετική πρωτοβουλία του συνεργάτη μας κ. Κοσκωλού, ο βίος και οι άθλοι του Ηρακλέους μεταφέρονται και στην αρχαία Ελληνική, και στην καθομιλουμένη. Σκοπός μας είναι να ενισχυθούν οι αναγνώστες μας στην προσπάθεια κατανόησης της συνέχειας της ελληνικής γλώσσας, πραγματοποιώντας μαζί με τον γνωστικό εμπλουτισμό, και γλωσσική εξάσκηση, ώστε η Αρχαία Ελληνική -που φαίνεται τόσο μακρυνή και απροσπέλαστη σε πολλούς, λόγω του μισητού τρόπου διδασκαλίας της Κλασικής Παιδείας  που παρέχουν οι καθηγητές της γενιάς του Πολυτεχνείου και τα αποκυήματά τους-, να γίνει εύληπτη και αντιληπτή από όλους τους αναγνώστες μας. Σήμερα όπως και χθες, οι Έλληνες μιλούμε την ίδια γλώσσα. Το ζήτημα είναι εάν θα εξακολουθήσουμε να μιλούμε και Αύριο. Το ζήτημα είναι εάν θα εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε και Αύριο.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 202)

 

Advertisements