Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν την Μνήμη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά

Χωρίς τίτλο.jpg

Με απόλυτη επιτυχία και σε πνεύμα κατανύξεως διεξήχθη η ετήσια εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης προς τιμήν των Ηρωικών Υπερασπιστών της Πόλεως.

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές έστειλαν το μήνυμα πως δεν ξεχνούμε και θα συνεχίζουμε τον Αγώνα ενάντια σε αυτούς που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.

Λίγο νωρίτερα, προηγήθηκε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέθεσε στεφάνι προς Τιμήν του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των τελευταίων υπερασπιστών της Βασιλεύουσας. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε αμέσως μετά:

«Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε στέφανο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου σήμερα 29η Μαΐου 2017, τιμώντας την μεγάλη επέτειο, την θλιβερή επέτειο του Ελληνισμού της Πόλεως των Πόλεων, της Βασιλεύουσας του Ελληνισμού.

Είναι το μοναδικό κόμμα που κατέθεσε στέφανο προς τιμήν των Γενναίων που όλοι έχουν λησμονήσει. Αιωνία τους η Μνήμη!»

Εν συνεχεία, στην πλατεία Μητροπόλεως, με μια μεγαλειώδη τελετή και με μια δυναμική ομιλία από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινουπόλεως.

Πρώτος στο βήμα των ομιλητών ανέβηκε ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν ήττες που γράφονται με χρυσά γράμματα στην Ιστορία, και μία εξ αυτών είναι η ιστορία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ο οποίος με το Αίμα του έδωσε όραμα για τετρακόσια χρόνια στους Έλληνες. Σήμερα, αντιστοίχως επιχειρείται μία άλωση ψυχών, όμως υπάρχουν οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, οι τελευταίοι υπερασπιστές των Ελλήνων.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας είναι σύμφωνος στα τζαμιά, σύμφωνος στα μνημόνια, σύμφωνος στο να διώκεται όποιος μιλά για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Γι’ αυτό, είπε, διωκόμαστε κι εμείς, για αυτό και δίνουμε τον Αγώνα ενάντια στην δικτατορία των διεφθαρμένων που προσπαθεί να μας φιμώσει με κάθε τρόπο.

Στην συνέχεια στο βήμα του ομιλητή ανέβηκε ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος αψήφησε τον θάνατο και απέδειξε πως ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές μπορούν να σταματήσουν τους Εθνικιστές. Αναφέρθηκε εκτενώς στο ιστορικό της αποφράδας ημέρας, εστιάζοντας κυρίως στην μορφή του τελευταίου Αυτοκράτορα, του ανθρώπου ο οποίος υπερκέρασε τις όποιες ανθρώπινες αδυναμίες του και έδωσε την υπεράνθρωπη απάντηση στον πολυάριθμο και πολυδύναμο μογγόλο κατακτητή: «Το δε την πόλιν σοι δούναι ουτ’ εμόν εστίν ουτ’ άλλου των κατοικούντων εν αυτή, κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών».

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει Τιμή στους εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες που σήμερα, σε μία πολιτεία προσκυνημένων, δεν προσκυνούν και τιμούν αυτούς που δεν προσκύνησαν ποτέ. Αναφέρθηκε σε μία ζοφερή εικόνα, που αντίκρυσε καταθέτοντας στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Ένα στεφάνι μόνο από κάποιον πολιτιστικό σύλλογο. Κανένα στεφάνι από τα κόμματα. Κανένα στεφάνι από κανέναν πολιτικό και πολιτειακό παράγοντα της χώρας. Μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την Ελλάδα.

Αντιθέτως, σήμερα στην τουρκία έχουν παρελάσεις γενίτσαρων, τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς για την σφαγή των Ελλήνων. Και στο ψευτορωμαίικο, σιωπή. Μόνο η Χρυσή Αυγή θυμάται αυτούς που έπεσαν για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Εκατομμύρια ραγιάδων συνωστίζονται ακόμα και αυτή την ημέρα για να παρακολουθήσουν τουρκοσήριαλ, «Survivor» και την λοιπή προπαγάνδα της «ελληνοτουρκικής φιλίας». Δεν αγωνιζόμαστε γι’ αυτούς. Αγωνιζόμαστε για την συνείδησή μας, για όσους Έλληνες παραμένουν απροσκύνητοι σε αυτούς τους καιρούς του ζόφου και του ραγιαδισμού, είπε.

Η παράδοσή μας λέει ότι ο Βασιλιάς μας δεν παραδόθηκε ποτέ. Αυτό θα πρέπει να έχουν υπόψη τους και οι εξουσιαστές αυτού του τόπου και οι δυστυχώς εξουσιαζόμενοι. Μόνο με Μαρμαρωμένους Βασιλιάδες, Θερμοπύλες και Λεωνίδες ζουν τα Έθνη. Όχι με κακομοίρηδες και λογιστάδες που υπογράφουν μνημόνια. Όλους αυτούς θα τους πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως τους αποδείξαμε ότι δεν μας σταματούν οι σφαίρες και οι φυλακές. Όπως τους το απέδειξε ο Αλέξανδρος Γέροντας που στα στήθια του έχει τα σημάδια από τις σφαίρες των δολοφόνων. Όπως τους το απέδειξε και ένα ολόκληρο Κίνημα, όταν κατάφερνε να διεξάγει εκλογές με έναν προεκλογικό αγώνα από ένα καρτοτηλέφωνο, μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Με τα στήθη μας δεν θα αφήσουμε τους προδότες να περάσουν. Δεν θα τους αφήσουμε να περάσουν την Κερκόπορτα. Δεν θα τους αφήσουμε σε κανένα πεδίο να προδώσουν την Ελλάδα, όπως θέλουν να αλλάξουν τα βιβλία Ιστορίας για να δημιουργήσουν μια νέα γενιά χωρίς μνήμη, χωρίς συνείδηση. Θα μας βρουν απέναντί τους, τους τελευταίους Υπερασπιστές της Πολιτείας των Ελλήνων.

Η μεγαλειώδης εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ακάθιστο Ύμνο, τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος. Ακολούθησε συντεταγμένη πορεία προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.

(Φ. 203)