Από την Σύνταξη-205

2

Λύσεις Ζάμπια και Ζαΐρ προέκριναν οι «θεσμοί» για την Ελλάδα. Απαιτούν ασυλία για τους μαφιόζους με τους οποίους συνεργάζονται. Και οι ντόπιοι διαφεντευτές επιβραβεύουν τους κλέφτες και τους δολοφόνους με επιδόματα και παροχές. Η πλύση εγκεφάλου διευκολύνεται από τον καταιγισμό του χρήματος, του δικού μας χρήματος,
και του έξωθεν ευρωπαϊκού και μη κυβερνητικού. Αυτήν την πολιτική του παραλόγου, την ανθελληνική και ρατσιστική, λίγοι την αντιλαμβάνονται και ακόμη λιγότεροι αντιστέκονται.
Η κατάθεση θέσεων και η ζύμωση των ιδεών όσων και αντιλαμβάνονται και εκδηλώνουν την θέληση να αντισταθούν, είναι, όπως έχουμε γράψει ξανά, ευπρόσδεκτη στις σελίδες της ΕΜΠΡΟΣ, εδώ όπου σκοπός μας είναι η σύμπηξη ενός μετώπου αντιμνημονιακού σε πρώτη προτεραιότητα, ενός μετώπου υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, γύρω από τις ξεκάθαρες θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών για τον Λαό και την Πατρίδα. Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνέχεια της συνέντευξης την οποίαν μας είχε παραχωρήσει ο καθηγητής Θεόδωρος Κατσανέβας δημοσιεύουμε σήμερα άρθρο του για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup. Καλωσορίζουμε επίσης τον καθηγητή
Γιώργο Πιπερόπουλο ο οποίος επίσης μας έστειλε κείμενο με τις εκτιμήσεις του. Όπως επίσης και τον φίλο αξιωματικό ο οποίος για ευνοήτους λόγους παραμένει ανώνυμος, και επίσης σχολιάζει την πορεία της Ελλάδος και του δημοκρατικού πολιτεύματος στην εποχή του 4ου μνημονίου.
Οι «θεσμοί», οι τοκογλύφοι, οι διαμορφωτές των νόμων, θέλουν να σβήσουμε τον προσδιορισμό του Ελληνα, και να ασπαστούμε τις ταυτότητες τις οποίες μεθοδεύουν να μας επιβάλλουν.
Η «εκκαθάριση» της εθνικής μας ταυτότητας πραγματοποιείται επί χρόνια και συστηματικά. Ερωτήματα στα οποία δεν θέλουν να απαντούμε εμείς, όπως το «Ποιοι είμαστε;», «Από πού ερχόμαστε;» «Ποια ήταν τα εμπόδια που αντιμε-
τωπίσαμε ως Έθνος» και «Πώς τα αντιμετωπίσαμε και τα ξεπεράσαμε;», απαγορεύονται ή λαμβάνουν έτοιμες απαντήσεις από διδασκάλους και αρχιερείς του Συστήματος οι οποίοι διαδίδουν τις «ορθές» απαντήσεις.
Απαγορεύοντας την αναφορά στην εθνοφυλετική ταυτότητα, το έθνος-κράτος σταδιακά παύει να υφίσταται και ως πρακτική και ως συνείδηση, και την θέση του καταλαμβάνουν ιδιότητες οι οποίες συνθέτουν νέες ταυτότητες, ευκολότερα διαχειρίσιμες και καθοδηγούμενες, όπως διαπιστώνουμε από το κύμμα της ισλαμικής τρομοκρατίας.
Με τον ρατσιστικό εναντίον των Ελλήνων νόμο, μας επιβάλλεται να υποκλιθούμε στην ταυτότητα και την μνήμη των άλλων, αλλά να σιωπούμε για την δική μας, και επιπλέον να μαθαίνουμε την δική μας Ιστορία κάτω από ένα πρίσμα σχετικότητας, γελοιοποίησης και κατακρίσεως.
Η ελάττωση της ιστορικής σκέψης γίνεται εμφανής από την χρήση -και στον δικό μας πολιτικό χώρο-, αποκλειστικά ηλεκτρονικών μέσων γνώσεως, στα οποία η προχειρότητα,
η κοινωνιολογία του βίπερ και η θρησκεία χρησιμοποιούνται για να δικάσουν τον διαδικτυακό άγνωστο.
Αντίθετα, εξοβελίζονται οι εφημερίδες, το αντίβαρο στα συστημικά ΜΜΕ –αυτά που εξαρτώνται από τον κρατικοδίαιτο συνδικαλιστή και τα κλάουντ κάποιοι αμερικάνικου
σέρβερ-, και τα βιβλία –και δη οι βιογραφίες, ακόμη κι αν είναι τα κόμικς της «Ατλαντίδος»- τα καλύτερα εργαλεία πολιτικής εκμάθησης, που υπογραμμίζουν τις ανθρώπινες ιδιοσυγκρασίες και τους τρόπους δράσης απέναντι σε γεγονότα και προκλήσεις, και δίνουν χώρο στην σκέψη να τραφεί από την γνώση. Γίνονται έτσι σημεία αναφοράς της ιστορικής εμπειρίας, παραδείγματα προς μίμηση ή αποφυγή, και
εγχειρίδια λειτουργίας της πολιτικής ζωής.
Είναι σημαντικό για το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, να μην αφεθεί να οδηγηθεί από τους τεχνοκράτες, αυτούς που κάνουν τα πολιτικά κινήματα να χάνουν την ψυχή τους. Είναι σημαντική η δημιουργία αντιδομών, όπως οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, που παρακάμπτουν και γι’ αυτό ενοχλούν το Σύστημα υποδούλωσης.
Η συμμετοχή στις εκλογές είναι ένας μόνο από τους τρόπους για να γίνουν οι θέσεις μας γνωστές, και να διασπάσουν το τείχος που υψώνουν τα συστημικά ΜΜΕ ανάμεσα στις ιδέες μας και τον κόσμο, ακόμα και η ίδια η Βουλή, από τις Διεθνείς Επιτροπές της οποίας «δημοκρατικά» αποκλείστηκαν την εβδομάδα αυτή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η πρόταξη των δικών μας προτεραιοτήτων, η αύξηση της καλής φήμης του κινήματος εντός και εκτός Ελλάδος, για την δημιουργία συμμαχιών, η καρφίτσα στο πόδι των πολιτικών κομμάτων, όλα αποτελούν στοιχεία της επιτυχίας του Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι ιδέες των πατριωτών βρίσκουν ούριο άνεμο στην εποχή μας, και είναι πολύ ωραίες και υγιείς, πολύ σημαντικές και ελπιδοφόρες, για να τις αφήσουμε στους σφετεριστές των συστημικών κομμάτων, οι οποίοι τις χρησιμοποιούν προς άγραν ψήφων.
Η δική μας Ιδέα, δεν είναι γραφειοκρατική και διεκπεραιωτική, αλλά η πολιτική έκφραση της θέλησης του Έθνους μας για υγεία, δύναμη, και ανάπτυξη.
Αυτή την θέληση πολεμούν να κάμψουν ο Τσίπρας και οι μνημονιακοί συνέταιροί του. Σε αυτούς είναι απαραίτητο να αντιταχθούμε, αντιλαμβανόμενοι κατ΄αρχήν το παιχνίδι ώστε  να εξοικονομούμε δυνάμεις και να στοχεύουμε τον λόγο και την πράξη μας. Μέχρι την νίκη του Λαού και της Πατρίδας μας.
E.Δ.

Advertisements