ΠΥΡΓΟΣ: Εκαναν την μέρα… νύχτα -Ποιος πληρώνει τον λογαριασμό;

Διασχίζοντας την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, φτάνοντας στην διασταύρωση της περιοχής του Θολού, εκεί δηλαδή όπου στρίβει ο δρόμος για τον Ναό του Επικουρείου Απόλλωνος, εδώ και 2 μήνες ο φωτισμός της διασταύρωσης παραμένει αναμμένος μέρα νύχτα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!

Περιττό να φανταστούμε πού έχει φθάσει ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος για το συγκεκριμένο σημείο. Το θέμα είναι ποιος πληρώνει αυτό το λογαριασμό και γιατί.

Οι Περιφέρεια πόσο καιρό έχει να περάσει από το συγκεκριμένο σημείο; Οι “άρχοντες” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακόμα πόσο; Υπάρχει μια αίσθηση απόλυτης αναισθησίας. Την στιγμή που καθημερινά κόβεται σωρηδόν το ρεύμα από δεκάδες οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν αυτό το κοινωνικό αγαθό λόγω των μνημονιακών πολιτικών, την στιγμή που ο Έλληνας  κατάντησε επαίτης για ένα κομμάτι ψωμί , η αναισθησία  και η ανευθυνότητα, Περιφέρειας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χτυπάει κόκκινο στο τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης που λέγεται Ελλάδα.

Αλλά «όπου χοροί και πανηγύρια η Μαγδάλω πρώτη», που λέει ο λαός, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ…

Λέτε όμως να αφήνουν τα φώτα της Εθνικής Οδού αναμμένα για να ειδοποιούν τους τουρίστες ότι φτάνουν στην διασταύρωση για Επικούρειο Απόλλωνα και να τους …προειδοποιούν για τον κατσικόδρομο που ακολουθεί, μέχρι να φτάσουν στον Ναό;  Βουλευτές, περιφέρεια και αυτοδιοικητικοί, σοβαρευτείτε!

Νίκος Κρέσπης

(Φ. 207)

Advertisements