Η Ελληνική κοινωνία αντεπιτίθεται

Χωρίς τίτλο.png

Κατασκευάζοντας ή χρησιμοποιώντας μια αλληλουχία περιστατικών, η διεθνιστική ανθελληνική πολιτική ελίτ επιχειρεί να καθιερώσει τον παραλογισμό ως κοινωνική νόρμα. Βουλευτής, τέως «ακραίος» και νυν «αριστερός» δέχεται επίθεση από 30 οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδος, αλλά βγαίνει ατσαλάκωτος και χωρίς γρατσουνιά. Η επίθεση χρεώνεται σε «ακροδεξιούς».

Μια 19χρονη μαθήτρια δέχεται στο πρόσωπο φωτοβολίδα. Οι δράστες είναι εγνωσμένου χώρου, αλλά ουδείς τολμά να τους ακουμπήσει. Ένας νέος σκοτώνεται στου Φιλοπάππου από σεσημασμένους αλλοδαπούς εγκληματίες, αλλά κανείς δεν βγαίνει στους δρόμους να κάνει πορείες, ούτε βεβαίως να σπάσει και να κάψει περιουσίες συνανθρώπων του.

Επιχειρηματίας βλέπει έναν άγνωστο να μπουκάρει στο μαγαζί του και προσπαθεί να τον σταματήσει. Το Σύστημα του αρνείται το δικαίωμα να υπερασπιστεί την περιουσία του, και το λαϊκό δικαστήριο των μαρξιστικών ΜΜΕ τον καταδικάζει ως δολοφόνο, αν και οι πρώτες δηλώσεις των ιατροδικαστών δείχνουν ότι οι ενέργειές του δεν οδήγησαν στον θάνατο του επίδοξου ληστή.

Φίλοι του επίδοξου ληστή, οργανώνουν πορεία στο κέντρο των Αθηνών, στην οποία, προβάλλοντας την σεξουαλική ιδιαιτερότητα του νεκρού, απειλούν τους «νοικοκυραίους», δηλαδή την συντριπτική ομαλότητα της Ελληνικής Κοινωνίας,  («ΣΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙ» και «ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΥΣΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ»), σπάνε ό,τι βρουν, καταστρέφοντας τους κόπους και τις περιουσίες των προς εξαϋλωση  «νοικοκυραίων» συμπατριωτών μας.

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δήλωνε πως εάν οι Έλληνες αντιληφθούν ότι κάποιος εισέβαλλε στο σπίτι τους πρέπει να κάνουν ότι κοιμούνται, αποκαλύπτοντας άθελά του το σχέδιο υποταγής και υποδούλωσης των Ελλήνων. Η κυβερνητική πολιτική και οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις προσβλέπουν στην νάρκωση των Ελλήνων.

Η Σοβιετική προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΜΜΕ

Αυτή η μέθοδος επιβολής δεν είναι καινοφανής. Η «Μουδιασμένη Συνείδηση», συνέχεια του παυλωφικού πειράματος, υπήρξε μέρος της Σταλινικής Σοβιετικής διακυβερνήσεως την οποίαν επιβάλλει ο Τσίπρας και οι ινστρούχτορές του, και βιώνει ο Ελληνικός λαός.

Ο παραλογισμός έγινε εργαλείο υποδουλώσεως. Το ορθό αποκαλείται λάθος και, άπαντες οι αντλούντες πληροφορία από τα ΜΜΕ, εκπαιδεύονται στην αντανακλαστική αποδοχή της κρατικής αλήθειας.

Το πολιτικό κατεστημένο, έχοντας υπ’ όψιν του όμως τις τάσεις της κοινωνίας, (ίδε ένθετο)  επιχειρεί την κλιμάκωση της διασποράς ψευδών ειδήσεων με στόχο την μοναδική πολιτική φωνή έμπρακτης αντίστασης, το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Τα προαναφερθέντα γεγονότα, και άλλα σκηνοθετημένα ή τροποποιημένα, χρησιμοποιούνται για να στήσουν μια νέα Χρυσαυγειάδα, με την προσθήκη μιας πιθανής προβοκάτσιας, κατά τα πρότυπα του 2013. Οι συνθήκες είναι παρεμφερείς. Τον Σεπτέμβριο του 2013 το Εθνικιστικό κίνημα γνώρισε μια πρωτοφανή μαζικότητα και οι Έλληνες το αγκάλιασαν με ενθουσιασμό. Οι συγκεντρώσεις του άγγιζαν τις πολιτικές συγκεντρώσεις της δεκαετίας του 1980. Στα «Ίμια» του 2013 οι συγκεντρωμένοι είχαν καλύψει πυκνά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το Σύνταγμα έως το Χίλτον. Το Σύστημα τρομοκρατήθηκε.

Πέντε χρόνια μετά, με τις Σταλινικής εμπνεύσεως και Χολιγουντιανής σκηνοθεσίας διώξεις να έχουν οδηγήσει σε μία δίκη η οποία διάγει ήδη το τέταρτο (!) έτος, απόδειξη ότι ουδέν αξιόμεμπτο στοιχειοθετείται από το ασυνάρτητο και αλλοπρόσαλλο των μαρτυριών («κάπου το διάβασα στο ίντερνετ», «το είπανε στην τηλεόραση»), ο Ελληνικός λαός γυρίζει πανηγυρικά και με μεγαλύτερη βεβαιότητα την πλάτη στα κόμματα της διαπλοκής που τον  έφεραν στην σημερινή αδιέξοδη και αυξανόμενα απειλητική κατάσταση.

Ελληνες Εθνικιστές! Αποφασιστικότητα και Επαγρύπνηση

Η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αδιαμφισβήτητη. Ολα δείχνουν ότι το Σύστημα κάτι ετοιμάζει. Απαντες οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες πρέπει να αντιληφθούν ότι έχουν καθήκον να διαφυλάξουν τις ποτισμένες με αίμα, φυλακίσεις και κάθε είδους προσωπικές και συλλογικές θυσίες της ηγεσίας και των συναγωνιστών, νίκες του Κινήματος, και με την αποφασιστικότητα, την σύνεση και την πειθαρχία τους να προστατεύσουν τις κατακτήσεις μας.

Ο Αγώνας των Ελλήνων είναι δίκαιος. Ο αγώνας των Εθνικιστών είναι νόμιμος και πολιτικός, είναι κοινωνικός και συλλογικός. Κανείς δεν είναι μόνος του, και κανείς δεν πρέπει να δρα μόνος του.

Η κοινωνία δεν ανέχεται  άλλες κοροϊδίες. Οι Έλληνες θέλουν επιτέλους να ξημερώσει η μέρα που θα ζουν με ηρεμία, αισιοδοξία, ανταμοιβή των κόπων τους, δικαιοσύνη, ισονομία και ευνομία.

Έρχεται η ώρα οι Έλληνες να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Στις προσεχείς πολλαπλές πολιτικές αναμετρήσεις, ας έχουμε στα μάτια μας τον στόχο των αγώνων μας. Την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζει στην Ιστορία μας, στους Αγώνες μας, στα Παιδιά και στο Μέλλον μας.

(Φ. 270)