11 Ερωτήσεις στην ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ:

Χωρίς τίτλο.png

Η Χρυσή Αυγή πιστεύει στην δύναμη και στην αποφασιστικότητα της γυναίκας

Κα Ζαρούλια, είστε μία από τις δύο γυναίκες Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πείτε μας, έχει η Χρυσή Αυγή προκατάληψη για τις γυναίκες σε θέσεις εξουσίας; Είναι ένα Κίνημα που καταπιέζει ή σέβεται, την γυναίκα;

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα, το οποίο σέβεται την γυναίκα με όλη την σημασία της λέξεως. Την σέβεται σαν πρωτοπόρο και σημαιοφόρο στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα, την σέβεται προπαντός όμως σαν θεμέλιο της Οικογένειας, αναγνωρίζοντας τον Ιερό ρόλο της ως μητέρας! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν καταπιέζει την γυναίκα, ούτε την θεωρεί διακοσμητικό στοιχείο. Αντίθετα, πιστεύει στην δύναμή της και την αποφασιστικότητά της!

Γενικότερα για την κοινωνία τι πιστεύετε; Υπάρχει ακόμη σήμερα, υστέρηση για την Ελληνίδα γυναίκα; Ποια νομίζετε ότι είναι τα κυριότερα προβλήματα των νέων γυναικών και τι προτείνετε γι αυτά;

Τα προβλήματα των νέων γυναικών είναι πάρα πολλά. Το σύστημα είναι έτσι δομημένο ώστε να απομυζά και τις γυναίκες στο έπακρο. Δεν δίνει κίνητρα για κάποια νεαρή να γίνει μητέρα, βλέπει την γυναίκα σαν ένα στοιχείο στην αλυσίδα της οικονομίας και της παραγωγής και δεν αναγνωρίζει τον βιολογικά πρωταρχικό της ρόλο για την επιβίωση του Έθνους! Είναι δεδομένο ότι όχι μόνον δεν δίνει κίνητρα το σύστημα το απάνθρωπο το καπιταλιστικό που ζούμε, αλλά θεωρεί και εμπόδιο την μητρότητα. Έτσι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις Ελληνίδων που χάνουν την εργασία τους διότι έμειναν έγκυες. Για να μη μιλήσουμε για τα επιδόματα τέκνων, τα οποία είναι ασήμαντα και αποτελούν στην πραγματικότητα κοροϊδία.

Είναι σοβαρότατο το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος σήμερα και είναι δεδομένη η θέληση της Χρυσής Αυγής για να το αντιμετωπίσει. Στο πρόγραμμά σας τι ακριβώς προβλέπεται να κάνετε, όταν οι Εθνικιστές κυβερνήσουν;

Πάγια θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι να δοθούν κίνητρα ώστε οι νέοι να κάνουν παιδιά. Να στηρίξει τους πολύτεκνους, τους οποίους αντί να έχει αγκαλιάσει το κράτος, τους έχει στερήσει στα χρόνια του μνημονίου και τα όποια πλεονεκτήματα είχαν δικαίως, γιατί οι άνθρωποι αυτοί όχι απλά στηρίζουν το Έθνος, αλλά αυξάνουν το Έθνος! Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα είναι τα παιδιά και ότι χωρίς αυτά η Ελλάδα θα σβήσει. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πρόγραμμά της προβλέπει γενναία οικονομική ενίσχυση για κάθε νέο Ελληνόπουλο που θα έρχεται στον κόσμο και σημαντικά πλεονεκτήματα νομοθετικά κατοχυρωμένα για τις οικογένειες των πολυτέκνων. Θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επίσης είναι η απαγόρευση των εκτρώσεων. Σκεφτείτε μόνο ότι εάν είχαν απαγορευτεί η εκτρώσεις, που νομιμοποιήθηκαν στην δεκαετία του ’80, θα είχαμε σήμερα περισσότερα από πέντε εκατομμύρια νέους Έλληνες ηλικίας κάτω των 40 ετών! Στην πραγματικότητα έγινε κυριολεκτικά μία γενοκτονία εις βάρος του Έθνους μας με τις ευλογίες ενός αντεθνικού κράτους. Γενοκτονία που συνεχίζεται.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον σας για την νεολαία και τα προβλήματά της, είστε μάλιστα η μόνη βουλευτής που έχει φέρει ερώτηση στην Βουλή, για το πρόβλημα εθισμού των νέων στο αλκοόλ. Μιλήστε μας λίγο γι αυτό και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Πως οραματίζεται το Κίνημα την νεολαία;

Το Κίνημά μας θεωρεί την νεολαία, όπως και είναι στην πραγματικότητα, αυτό το ίδιο το μέλλον του Έθνους. Χωρίς νεολαία δυνατή δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα. Δυστυχώς, τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πολιτιστικό ιμπεριαλισμό του «American way of life», ο οποίος ωθεί τους νέους στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά! Δεν είναι τυχαία όλα αυτά… Θέλουν μία νεολαία αδύναμη και άβουλη που να σαπίζει και να μη μπορεί να αντιδράσει. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θέλει την νεολαία δυνατή, προκειμένου να γίνει η επαναστατική πρωτοπορία για μία εθνική αναγέννηση.

Έχουμε δει πολλές φορές – τις περισσότερες μάλλον- τους βουλευτές του (ειρωνικά) ονομαζόμενου συνταγματικού τόξου, να αποχωρούν όταν ομιλούν, είτε ο Γενικός Γραμματέας, είτε βουλευτές του Κινήματος. Πείτε μας την άποψή σας και πως το έχετε βιώσει εσείς.

Αυτή η αντιμετώπιση, μας περιποιεί τιμή, από την άλλη πάλι καταδεικνύει πόσο βαθύτατα αντιδημοκράτες είναι! Δεν σέβονται την διαφορετική γνώμη όσο και εάν διατυμπανίζουν το αντίθετο! Εμάς κατηγορούν σαν “φασίστες”, αλλά αυτοί αποδεικνύεται ότι είναι με την έννοια που έχει λάβει στον μεταπόλεμο πολιτικά ο όρος αρνούμενοι τον διάλογο! Στην πραγματικότητα δεν περιφρονούν εμάς, περιφρονούν τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, οι οποίοι έχουν ψηφίσει και έχουν στείλει στην Βουλή τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όσο για μας αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια αυτήν την τακτική τους και δεν μας προκαλεί έκπληξη γιατί γνωρίζουμε ότι ναι μεν παριστάνουν τους δημοκράτες, αλλά στην πραγματικότητα είναι το ακριβώς αντίθετο!

Επίσης, πρέπει να είστε η μόνη βουλευτής που φέρνει στο Κοινοβούλιο ερωτήσεις για θέματα κακομεταχείρισης και περίθαλψης των κατοικίδιων φίλων του ανθρώπου. Πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρξει μια δυναμικότερη κρατική πολιτική φροντίδας των ζώων;

Η κρατική πολιτική απέναντι στα ζώα είναι κτηνώδης και έχει εκθέσει σε ολόκληρο τον κόσμο την Ελλάδα! Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες αδέσποτων ζώων, τα οποία ζουν σε άθλιες συνθήκες και δολοφονούνται βάναυσα. Όσο για τις λεγόμενες δομές προστασίας των ζώων εκ μέρους κρατικών υπηρεσιών, είναι εντελώς βάναυσες, ανεύθυνες και στην πραγματικότητα αποτελούν χώρους βασανιστηρίων των ζώων. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο σεβασμός μας και η φροντίδα στα ζώα δείχνει την ανθρωπιά μας.

Για το θέμα του ονόματος των Σκοπιανών τι βλέπετε; Πως θα προχωρήσει το θέμα, τώρα που έγινε το δημοψήφισμα στα Σκόπια, έστω με τον τρόπο που έγινε.

Θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην βουλή των Σκοπίων γιατί χωρίς αυτό δεν προχωρεί το θέμα. Από πλευράς ελληνικής κυβερνήσεως και συγκεκριμένα της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που εξουσιάζει την χώρα δεν βλέπουμε ότι υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν την πολιτική της εθνικής μειοδοσίας στο ζήτημα αυτό. Όσο για την Νέα Δημοκρατία έχει αποδεχθεί την σύνθετη ονομασία, δηλαδή, την παραχώρηση του ονόματος “μακεδονία” στα Σκόπια, η οποία από μόνη της αποτελεί μία άτακτη υποχώρηση ενάντια στην εθνική γραμμή και στην θέληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Από γεωπολιτικής απόψεως, ποιοί κίνδυνοι πιστεύετε ότι προκύπτουν λόγω της αναγνώρισης «Βορείου Μακεδονίας», στα υπόλοιπα ζητήματα εθνικού ενδιαφέροντος, όπως η Θράκη, η Αλβανία και το Αιγαίο;

Οι κίνδυνοι οι οποίοι προκύπτουν από την αναγνώριση αυτή είναι μεγάλοι γιατί δίνουν ένα δείγμα της στάσεως την οποία πρόκειται να ακολουθήσει η εξουσία των γραικύλων και στα άλλα εθνικά θέματα. Δείχνουν δηλαδή ότι το δόγμα του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας μας είναι υποχώρηση έναντι της επιβιώσεως της εξουσίας τους με κάθε τίμημα. Ήδη με την Αλβανία στο ζήτημα της Βορείου Ηπείρου, όπου γίνονται σημεία και τέρατα εις βάρος του ελληνισμού δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Η τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη κλιμακώνεται όπως και οι προκλήσεις στο Αιγαίο.

Ποιος πιστεύετε φέρει περισσότερη ευθύνη στο Μακεδονικό; Ο ΣυΡιζΑ ή οι ΑνΕλ;

Είναι απόλυτα συνένοχοι, αφού χωρίς την στήριξη του Πάνου Καμένου και του κόμματός του δεν θα υπήρχε η σημερινή κυβέρνηση και επομένως ούτε και η συμφωνία των Πρεσπών. Ο ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως έχει το “ελαφρυντικό”, εάν είναι δυνατόν να υπάρχουν “ελαφρυντικά”, ότι είχε αυτή τη γραμμή εδώ και πάρα πολλά χρόνια για το ζήτημα της Μακεδονίας. Γραμμή την οποία είχε γενικά η αριστερά… Από την άλλη πλευρά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μιλούσαν για “κόκκινες γραμμές” και σε αυτές τις κόκκινες γραμμές τοποθετούσαν πολύ υψηλά και με τρόπο έντονο το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Αποδεικνύεται όμως στην πράξη ότι ασκούσαν δημαγωγία και ότι η εμμονή τους για να παραμείνουν στην εξουσία ευρίσκεται πάνω από την οποιαδήποτε “κόκκινη γραμμή”. Εάν θέλουν μπορούν και αύριο να ρίξουν την κυβέρνηση και να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία με την συμφωνία των Πρεσπών. Από την άλλη πλευρά όμως και ο Μητσοτάκης και αρκετά στελέχη της Ν.Δ. δηλώνουν ότι το θέμα είναι ανοικτό και σε όλες τις περιπτώσεις δέχονται την σύνθετη ονομασία.

Τι έχετε να πείτε σε όσους παγιδεύονται από δήθεν Πατριωτικά σχήματα και τελικά φοβούνται να δηλώσουν Εθνικιστές;

Ο καθένας σε αυτή τη χώρα έχει ένα παρελθόν, το οποίο δείχνει και το μέλλον του. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι παριστάνουν ότι κόπτονται σήμερα για τα εθνικά θέματα και δημιουργούν κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς, έχουν ένα πολιτικό παρελθόν με τα κόμματα της εθνικής μειοδοσίας, τα οποία οδήγησαν την Πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση. Πως είναι δυνατόν να είναι πατριώτες όλοι αυτοί, που στήριξαν τα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας; Θα μπορούσαμε να τους πιστέψουμε εάν τουλάχιστον έκαναν μια γενναία δήλωση με την οποία καταδικάζουν το παρελθόν τους. Δεν την κάνουν όμως. Όλοι αυτοί φοβούνται να δηλώσουν εθνικιστές για τον πολύ απλό λόγο αφ’ ενός μεν ότι δεν είναι, αφ’ ετέρου γιατί έτσι θα βρεθούν έξω από το σύστημα και αυτό δεν το θέλουν. Αντίθετα θέλουν να είναι ένα συμπλήρωμα του συστήματος, το οποίο με προθυμία θα υπηρετήσουν…

Οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, στην δική σας οικογένεια είχαν διπλό στόχο. Τον σύζυγό σας και Γενικό Γραμματέα αλλά και εσάς την ίδια. Τελικά τι κατάφεραν; Πόσο έχει καμφθεί η πολιτική σας στάση, μετά από τις φυλακίσεις και την μιντιακή προπαγάνδα εναντίον σας;

Η λύσσα του συστήματος ενάντια στην οικογένειά μου δεν είχε προηγούμενο! Στο διάστημα της φυλακίσεως του συζύγου μου και όταν εμένα με είχαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ζήτησα με αίτησή μου να επισκέπτομαι μία φορά την εβδομάδα στις φυλακές τον σύζυγό μου και μου το αρνήθηκαν! Μου το αρνήθηκαν όταν και για τον χειρότερο εγκληματία επιτρέπεται το εβδομαδιαίο επισκεπτήριο… Μας κτύπησαν με κάθε τρόπο, όχι μόνο με τις φυλακίσεις, αλλά και με ένα κυριολεκτικό λιντσάρισμα από φυλλάδες και κανάλια. Δεν κατάφεραν τίποτε! Συνεχίζουμε τον αγώνα με πάθος για μια νέα Ελλάδα, την Ελλάδα των Εθνικιστών, την Ελλάδα των ονείρων μας!

(Φ. 273)