Οικονομική ανάπτυξη; Μόνο μέσω της Πολιτικής Κάθαρσης!

Δύο μήνες μετά την πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έξοδο από την εποχή των Μνημονίων, τίποτε δεν επιβεβαιώνει τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν τεχνηέντως στον Ελληνικό Λαό προκειμένου εκείνος να διαμορφώσει την καθ’ όλα ψευδή εντύπωση πως οι σκληρές θυσίες του επί σειρά ετών πιάνουν επιτέλους τόπο.

Αντιθέτως, η χώρα παραμένει όμηρος των διαθέσεων του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου με όρους χειρότερους ακόμη κι εκείνων που ισχύουν για κράτη της Αφρικής. Η τάχα «απελευθερωμένη» εκ των Μνημονίων Ελλάδα κρέμεται από τα χείλη των δανειστών της, οι οποίοι σαφώς και δεν έφυγαν όπως οι ινστρούχτορες του ψεύδους διακηρύσσουν πως «έφυγαν» τα Μνημόνια. Είναι δε τέτοιου μεγέθους η σχέση υποτέλειας μεταξύ της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε οι ξένοι να χρησιμοποιούν την χώρα μας ως παράδειγμα προς αποφυγή, με χαρακτηριστική την φράση του Ιταλού Σαλβίνι προς τους ιθύνοντες των Βρυξελλών «εμάς δεν θα μας κάνετε Ελλάδα»!

Παρά ταύτα, το εγχώριο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, απεγνωσμένα αγωνιζόμενο να διατηρήσει τα προκλητικά του προνόμια, επιδίδεται στην εξαπόλυση της πολιτικής τρομοκρατίας με στόχο διττό: αφενός να καταστήσει στην κοινή γνώμη την παρουσία του ως ικανή και αναγκαία συνθήκη για την επιβίωση της χώρας και αφετέρου να απαλείψει την μοναδική απέναντί του απειλή, εκείνη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Πώς όμως καλλιεργείται το κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας στον Ελληνικό Λαό; Αναμφίβολα δια των μέσων ενημέρωσης, τα οποία όλως τυχαίως κατασυκοφαντούν τη Χρυσή Αυγή ενώ την ίδια στιγμή έχουν επιβάλλει τη φίμωσή της.

Γιατί λοιπόν αυτή η λυσσώδης πολεμική κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, πολεμική την οποία κανένα άλλο κόμμα στην περίοδο της μεταπολίτευσης δεν έχει βιώσει; Διότι απλούστατα, οι πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής απηχούν όσα ενδόμυχα πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας και προπαντός επειδή οι συγκεκριμένες θέσεις είναι οι μοναδικές που μπορούν να βγάλουν την Πατρίδα από το τέλμα στο οποίο οι πολιτικάντηδες του «δημοκρατικού» τόξου την έχουν φέρει.

Ποιος διαφωνεί με την διακηρυγμένη και πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για λογιστικό έλεγχο του χρέους; Κανείς Έλληνας πλην των υπευθύνων της δημιουργίας αυτού του χρέους, υπεύθυνοι οι οποίοι ανήκουν στα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου.

Ποιος διαφωνεί με την θέση της Χρυσής Αυγής για την αναγκαιότητα της στροφής στην πρωτογενή παραγωγή ώστε να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας σε υγιή βάση; Κανείς Έλληνας πλην εκείνων που κέρδιζαν, κερδίζουν και θα κερδίζουν από τον αλόγιστο δανεισμό του κομματικού Κράτους και φυσικά ανήκουν στα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου.

Ποιος διαφωνεί με την θέση της Χρυσής Αυγής για την εξυγίανση του δημόσιου τομέα και την επιβεβλημένη του κάθαρση από τις στρατιές των άχρηστων κομματόσκυλων τις οποίες χρυσοπληρώνει ο Ελληνικός Λαός; Κανείς Έλληνας πλην εκείνων οι οποίοι κατέστησαν το ρουσφέτι ως βασικό πυλώνα της πολιτικής τους καριέρας και ανέλιξης, εκείνων που συνέβαλαν εμμέσως στην μαζική φυγή χιλιάδων ελληνόπουλων στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας συμφώνως προς τα προσόντα τους και βεβαίως στην κυριαρχία της αναξιοκρατίας σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής.

Με απλά λόγια, η προοπτική ανοικοδόμησης της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την αναγκαιότητα της πολιτικής κάθαρσης. Δίχως την τελευταία, οποιαδήποτε συζήτηση περί οικονομικής ανάπτυξης παραμένει δίχως ουσία και νόημα και κυρίως, δίχως πρακτική εφαρμογή. Η πολιτική κάθαρση εντούτοις, είναι έργο που δύναται να αναλάβει και να φέρει σε πέρας μια πολιτική δύναμη εντίμων. Όσο κι αν ψάξει κανείς στο πολιτικό σύστημα τέτοια δύναμη δεν πρόκειται να βρει πέραν της Χρυσής Αυγής. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι το γνωρίζουν καλά μα είναι προς όφελος της Πατρίδος μας ο Ελληνικός Λαός να τους το υπενθυμίζει διαρκώς μέχρι την Τελική Εθνική Νίκη!

Ευάγγελος Καρακώστας

(Φ. 273)