Εφημεριδα ΕΜΠΡΟΣ

Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι μία νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων, μία φωνή προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού. Εστιάζει σε ζητήματα εθνικά και κοινωνικά και η θεματολογία της είναι πολυεπίπεδη: Εθνική Άμυνα, Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική, Ένοπλες Δυνάμεις, Εγκληματικότητα, Λαθρομετανάστευση, Οικονομία, Πολιτική, Πολιτισμός και Ιστορία. Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ φιλοδοξεί να εκφράσει κάθε Έλληνα Πατριώτη, να γίνει δική του φωνή και να πει Αλήθειες που τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν.

Εβδομαδιαία Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ – Η φωνή της Αλήθειας

 

 

 

 

Με Το «ΕΜΠΡΟΣ» Για Μια Νέα Ελλάδα

Ανακοίνωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τις δηλώσεις Νίμιτς και τις εξελίξεις στο Μακεδονικό

Γράφει ο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου -Χρυσή Αυγή

Μεγάλη και βαριά η Ιστορία του τίτλου της εφημερίδας αυτής. Ιδρυτής της ο Δημήτριος Καλαποθάκης από την Αρεόπολη της Μάνης, ο οποίος πριν εκδώσει την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ ήταν ένας από τους ιδρυτές της «Εθνικής Εταιρείας», στην οποία ανήκαν επίσης ο Κωστής Παλαμάς, ο Ιωάννης Δροσίνης, όλος ο ανθός του Γένους.

Κατηγόρησαν την “Εθνική Εταιρεία” σαν υπεύθυνη για την ήττα στον Πόλεμο του 1897, όμως το πνεύμα της “Εθνικής Εταιρείας” ήταν αυτό που οδήγησε το Έθνος στην Μακεδονία, στην Θράκη, στις πύλες της Κωνσταντινούπολης και 18 χιλιόμετρα έξω από την Άγκυρα στην θρυλική επέλαση του Δοξασμένου Στρατού μας για την πραγμάτωση του ονείρου της Μεγάλης Ιδέας, μιας Ιδέας που παραμένει και θα παραμένει στους αιώνες ζωντανή όσο θα υπάρχουν ακόμα Ζωντανοί Έλληνες.

Από την εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ” ξεκίνησε ο Μακεδονικός Αγώνας και οι Εθνομάρτυρες Παύλος Μελάς, Τέλος Άγρας, Ίων Δραγούμης και ο Δημήτρης Καλαποθάκης υπήρξε ένας ξεχωριστός πρωτοπόρος στον μεγάλο αυτό Εθνικό Αγώνα.

Όταν μάλιστα συγκέντρωνε εθελοντές για τον υπέροχο Μακεδονικό Αγώνα, που έχουν σβήσει από τα βιβλία της Ιστορίας μας οι εθνομηδενιστές, ζήτησε να συναντηθεί με τον τότε Πρωθυπουργό Δημήτριο Ράλλη. Πήγε, λοιπόν, τότε στο γραφείο του Πρωθυπουργού συνοδευόμενος από απλούς ανθρώπους του Λαού, γεμάτους όμως εθνικό πάθος, που πολλοί από αυτούς, Μανιάτες και Κρητικοί οι περισσότεροι, ήσαν αξύριστοι και οπλισμένοι. Βλέποντάς τους ο Πρωθυπουργός με ύφος βλοσυρό τον ρώτησε: «Τι είναι αυτοί που μου έφερες εδώ πέρα;» και ο Δημήτριος Καλαποθάκης του απήντησε: «Κύριε Πρωθυπουργέ, την πρώτην ημέραν ανεζήτησα εθελοντάς εις την Ακαδημίαν. Ουδείς εδέχθη! Την δευτέραν ημέραν ανεζήτησα εθελοντάς εις το Πανεπιστήμιον. Ουδείς εδέχθη. Την τρίτην ημέραν αυτοί εδέχθησαν».

Και ήταν τα λόγια του Δημητρίου Καλαποθάκη μια μεγάλη αλήθεια πάντοτε επίκαιρη. Η “αστική τάξη” (στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρξε αστική τάξη στην Ελλάδα) γύρισε και τότε και τώρα και πάντοτε την πλάτη στους Εθνικούς Αγώνες γιατί το μόνο που θέλει είναι την ησυχία της και το χρήμα. Και το βλέπουμε αυτό να συμβαίνει και στις ημέρες μας, όπου το Εθνικιστικό Κίνημα το έχουν αγκαλιάσει απλοί άνθρωποι του Λαού, στις λαϊκές γειτονιές της Θεσσαλονίκης, στο Περιστέρι και στο Πέραμα, στην Μάνη και στα ακριτικά νησιά.

“ΕΜΠΡΟΣ”, λοιπόν, με τον Λαό για έναν Αγώνα Εθνικό, για έναν Αγώνα ενάντια στην ξενοκρατία, για μια Νέα Ελλάδα, την Ελλάδα των ονείρων μας.

(Φ. 237)

13 comments

 1. ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
  ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ. ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΗΣΤΙΚΑ
  ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ….<> ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ
  ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
  ΤΟ Ε Λ Λ Η Ν ΙΚ Ο ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ, ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,

  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΤ`Ο ΒΟΥΡΚΟ ΝΑ ΒΓΕΙ
  ΨΗΦΕΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ………..

 2. ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΡΗ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΨΩΜΙ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

 3. ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ….ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!! ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΣ-ΒΟ-ΛΕΙΣ, ΙΣΛΑΜΟΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ
  ΑΣΙΑΣ…( ΜΑΣ ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ !
  ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ, ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ
  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ
  ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ
  ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑ ΜΙ Α ΤΟΥΡΚΙΚΗ
  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΣ…<> ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ?

 4. Η ανεξέλεγκτη είσοδος των λαθρομεταναστών στην χώρα μας είναι το μεγαλύτερο έγκλημα των πολιτικάντηδων σε βάρος των Ελλήνων κατοίκων που βλέπουν πλέον καθαρά την πατρίδα μας να καταστρέφεται.Περιμένουν το τέλος όμως χωρίς να αντιδρούν κάτι που επιτρέπει στους αρμόδιους να ξεπουλούν την ΕΛΛΑΔΑ .Ήδη πολλές κερδοφόρες επιχειρήσεις του κράτους έχουν περάσει σε χέρια ξένων που δεν αγαπούν την χώρα μας και την υπονομεύουν με διάφορους τρόπους. Βλέποντας αυτά τα ανεπίτρεπτα ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης έχει καταλάβει τον προδοτικό ρόλο των ΄΄αρμοδίων΄΄ όμως δεν αντιδρά κάτι που αποθρασύνει τους εγκληματίες, οι οποίοι συνεχίζουν το πλιάτσικο εις υγείαν των υπηκόων μέσω εφορίας που με ληστρικά διατάγματα έχουν φέρει σε απόγνωση τους πάνω από τους μισούς Έλληνες φορολογούμενους που λόγω ανεργίας η με μικρές αμοιβές εργαζόμενοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος και σε αυτούς που χρωστάνε χρήματα
  Δεν είναι τυχαίο που πάνω από δέκα χιλιάδες συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει μη αντέχοντας την αισχρή φορολογία που μας έχει επιβάλλει το κηφηναριό που στεγάζεται στο κτήριο της πλατείας Συντάγματος Αυτοί οι στυγνή εγκληματίες επιβάλλεται να τιμωρηθούν σκληρά από την ελληνική Δικαιοσύνη και να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στα κάτεργα και να γνωρίζονται από τον λαό ως οι χειρότεροι κακοποιοί που κατέστρεψαν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ.
  στην κοιτίδα του Θα πληρώσουν πολλοί για αυτό το ανοσιούργημα που έφερε σε απόγνωση τους Έλληνες πολίτες Μέχρι να έρθει αυτή η Άγια ημέρα ας χορεύουν με τα δισεκατομμύρια οι ελεεινοί εγκληματίες Ας γνωρίζουν αυτοί του κυνοβουλείου ότι όταν περιέλθει η χώρα σε μεγάλη φτώχεια η σε πόλεμο τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ώστε να μην εξέλθουν προς το Εξωτερικό για να απολαύσουν τα κλεμμένα χρήματα του ελληνικού λαού την στιγμή που αυτός , ο λαός ,θα αγωνίζεται υπέρ βωμών και εστιώ ν όσο για τους λαθρομετανάστες αυτοί θα διωχθούν ΟΛΟΙ από την ΕΛΛΑΔΑ για να μετατραπεί και πάλη σε ελληνική πατρίδα ένα βασίλειο Δικαιοσύνης που θα σκύψει στον ΈΛΛΗΝΑ το γένος για τον βοηθήσει στα προβλήματά του ώστε να ξανάρθει η ευτυχία σ΄΄ αυτόν και στην οικογένειά του.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 5. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Ο ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ,ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ
  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥ-
  ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017 ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΟΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΓΚΡΗΚ ΜΑΔΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ
  ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ
  ΕΞΟΥΣΙΑ!!
  . ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!.ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ, ΔΕΞΙΟΙ, ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΩΣ
  Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΠΩΣ…………
  << ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο Λ Ο Ι ΔΕΚΤΟΙ, (ΔΗΛΑΔΗ. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,
  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΘΕΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΡΙΣΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ , ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ
  ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΟΥ ΚΤΛ,ΚΤΛ,) Ε Κ Τ Ο Σ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ !!!!!!!!
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ …ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ
  ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ
  ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ,
  ΑΝΑΣΤΗΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ
  ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ…
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩΤΕΡΙΚΟΥ
  Αλεξανδρος Περαντωνακης Απο LAVAL ( Québec ) CANADA

 6. MAKE GREECE

  GREEK AGAIN

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ( Καναδα )

  Αλεξανδρος Περαντωνακης ( Λαβαλ, Κεμπεκ, Καναδα )

 7. Συγχαρητηρια στον Παναγιωτη Ηλιοπουλο για την αγορευση του απο το βημα της βουβης στις 28 Μαρτιου !!!

 8. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΥΓΙΖΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΣ,
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!!

  Αλεξανδρος Περαντωνακης Λαβαλ, Κεμπεκ, Καναδα

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 9. Π Ρ Ω Τ Ο ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!! ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ’ΟΨΙΝ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ
  ΤΑ Μ.Μ.Ε, ( ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ Ε ΣΧΟΥΣ ) ΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ…..
  <> ΚΑΙ <> ΤΟΞΟ, ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ
  ΨΕΥΔΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Α Ρ Χ Η Γ Ο Υ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ,,,ΚΤΛ,ΚΤΛ, ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛ’ΑΥΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ
  ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ.—–ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ …ΠΟΤΕ…..6, ΠΟΤΕ 7, Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ…..ΟΧΤΩ % , ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
  ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ….20 % .

  ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΑΛΕΞΗ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΕΞΕΙ !!!

  Αλεξανδρος Περαντωνακης απο Λαβαλ, Κεμπεκ Καναδα

 10. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΝΟ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Νου-Δου, το ΚαΛΟΠΑΙΔΟ ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΕΘΝΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ..
  ΜΑΝΟ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΕ. ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΤΙΜΑ. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΣΥΛΛΗΠΟΥΜΕΘΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΞΙΟΣ ! ΑΞΙΟΣ !!!!

 11. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΝΟ ΜΑΝΩΛΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Νου-Δου, ΤΟ ΚαΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΕΘΝΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΑΝΟ ΜΑΝΩΛΑΚΟ, ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΤΙΜΑ
  ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ. ΑΞΙΟΣ ! ΑΞΙΟΣ !!!!

  Αλεξανδρος Περαντωνακης Λαβαλ Κεμπεκ Καναδα

 12. Απαντηση στην απορια του Τατσοπουλου, αν…<>
  Δειτε Ελληνες. Οποιος εχει ματια βλεπει !! »’Ειπε ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ, τον πετινο, κεφαλα !!!!
  Φασιστες σημερα ολοι, εννοουν τους Χρυσαυγητες, ετσι ;;; ε !! λοιπον αποτυχημενε, Ναι !!! φασιστες μπορει να ειναι, κι εγω απο τον Καναδα, και ισως Ε Ν Α ακομη ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν εσωτερικου και εξωτερικου !!!!!!! Ομως, αυτο που ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ να μας καταγγηλετε, πως ΔΕΝ
  ειμαστε αυτο που εισαστε ΕΣΕΙΣ . Δηλαδη, Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ—-Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ—Α Θ Ε Ι Σ Τ Ε Σ
  ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ –ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ —ΑΝΩΜΑΛΟΙ—ΑΛΗΤΕΣ . Η Ελλαδα ειναι Χωρα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ και οχι Χωρα
  μπουρδελο οπως την εχετε καταντησει .. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !! ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ ! Δειτε την καταστροφη .που σας στελνουν οι……..<<>. ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ απο τα ..μπαρακια και τα ποτακια και τα εσπρεσσακια και τα μπανακια και πηγαιν’τε καν΄τε καμια δουλεια να ξυπνησετε για να βουλωσετε τα στοματα των τατσοπουλων οι οποιοι καρφι δεν τους καιγεται που ο προαιωνιος ΕΧΘΡΟΣ του γενους μας τουρκοι καθε μερα μας ξεφτιλιζουν. Εφτασαν στο σημειο οι τουρκοι να δηλωνουν πως αν δεν εχουν ακομα εισβαλει στην πατριδα μας, ειναι γιατι………….<> και πως …ΑΝ μας επιτεθουν, θα ειναι σαν να δερνει ενας ανδρας, ενα μωρο στη κουνια !!!!!!! και ακομα πως << θα μα ς σπασουν τα χερια και τα ποδια αν ξαναπατησουμε στα Ιμια,πως θα μας ξαναπεταξουνε στη θαλασσα, πως θα μας κανουν ..παστα ψαρια, χθες ακομακατελαβαν και την …ΤΡΟΙΑ ….αμαχητει, οι Αλβανοι βαφτησαν Αλβανο τον Αχιλλεα………κτλ…………Ελπιζω καποτε με τη βοηθεια Του ΘΕΟΥ αλλα και με τη δικη σου βοηθεια ΕΛΛΗΝΑ μου και ΗΡΩΙΚΗ μου ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ, ΜΑΝΑ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ μου να τημωρησετεαυτους τους παλιοκατσαπλιαδες, ΟΧΙ μονο στη ΚΑΛΠΗ, αλλα, και …..εκει που πρεπει !!!!
  Αλεξανδρος Περαντωνακης ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, απο Λαβαλ, Κεμπεκ, Καναδα!!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s